Den gamle skole på Asnæs ligger i en skøn natur med udsigt til Kalundborg fjord og til Storebælt. I gamle dage kunne man møde op på Den gamle skole og få kaffe og kage mm. Det er en tradition som nu er genoplevet. Året rundt arrangeres kunstudstillinger, vinsmagninger og koncerter i haven. Det er også muligt at leje de flotte faciliteter til selskaber.

Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi danner rammer om en lang række spændende arrangementer med fokus på sundhed og velvære, ikke mindst foredrag om kropsterapi og forskellige former for træning. I forbindelse med den mentale sundhedsdag i oktober inviteres f.eks. til gratis træning i haven – man skal blot møde op med underlag, tæppe og tøj efter vejret. Bagefter hygger deltagerne med en kop kaffe, te eller vand.

Gør noget godt for dig selv
Moderne mennesker er stressede som aldrig før, men heldigvis også mere bevidste om, at mentale spændinger kan manifestere sig fysisk i kroppen.

”Når du går i gang med at ændre selv små ting, så vil der helt sikkert ske forandringer. Du får fokus på opmærksomhed, adfærd, vaner, mentale mønstre, fysiske spændinger og stresstilstande,” siger Lone Regitze Klitten, der er kropsterapeut, coach og ejer af Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi.

Tag hånd om dit eget liv. T.h.o.d.e.l. Det er en vigtig del af firmaets navn, og det er firmaets mission at give dig en hjælpende hånd i dit liv. Det sker ved hjælp af kropsterapi, coaching, stressvejledning og fysisk træning/afspænding.

Firmaets kropsterapi bygger på den såkaldte Totum kropsterapi, der kombinerer massage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. Da den er holistisk i sin tilgang til det enkelte menneske, hvor krop og sind ses som en enhed, kan kropsterapi give store resultater.

”Det er vigtigt for vores helbred, at der er fri bevægelighed for energien til at strømme igennem kroppen. Er vi syge eller har en eller anden form for lidelse, skyldes det ofte en forstyrrelse eller blokering,” forklarer Lone Klitten, der i behandlingen stimulerer punkterne langs kroppens meridianer for at opløse blokeringer. Kropsterapi har vist sig gavnligt på en lang række fysiske og psykiske lidelser, bl.a. rygsmerter, museskader, angst, eksem, piskesmæld og gigt.

Terapi over telefonen
Har du ikke mulighed for at komme til Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi, kan du alligevel gøre noget godt for dit selv. Du kan bestille en telefonsamtale over FaceTime og Facebook Messenger med Lone Klitten.

For mere information, klik her. 

Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi