Kirppu Kalundborg
Stejlhøj 30 A
4400 Kalundborg
70 25 00 12
kalundborg@kirppu.dk

Følg Kirppu Kalundborg på Facebook

Åbningstider
Mandag-fredag 09.30 – 18.00
Lørdag-søndag-helligdage 10.00 – 17.00

Genbrugsskatte
Kirppu Kalundborg er en del af Kirppu-kæden, som i 2014 introducerede loppesupermarkedet som de første i Danmark. ”Kirppu Kalundborg er et loppesupermarked med et bredt udvalg af stande, hvor der altid er noget for en hver smag”, fortæller butikschef Peter Frovin.

Således er du næsten altid garanteret at finde genbrugsskatte, som kan pynte i dit hjem og skabe charme og personlighed. I butikken finder du alt fra børnetøj og legetøj til brugt service og elektronik. Kirppu Kalundborg har desuden et stort møbelområde, hvor du kan finde stole, borde, kommoder, skabe og meget mere. Ved at mixe nye møbler med gamle loppefund kan du nemt give dit hjem personlighed. Det samme gælder din tøjstil, som nemt kan optimeres ved, at du tilføjer en retrotaske eller et genbrugsbælte.

Ryd op og tjen penge
Har du også loftet eller kælderen fyldt med ting og sager, som du har købt i løbet af årene? Måske har du ting og minder, du ikke anede, at du havde? Hvad så med at få ryddet op ved at give tingene nyt liv hos en anden familie? Lej en stand hos Kirppu loppesupermarked og tjen en skilling, mens du får ryddet ud i gemmerne. Personalet hos Kirppu er altid klar til at komme med gode råd til, hvordan din stand klarer sig bedst muligt.

Så snart du har booket en stand, prissat varerne samt sat dem på din stand, klarer Kirppu resten. Og så er der kun tilbage at vente på, at dine ting bliver solgt, og at penge sættes ind på din konto. Du kan endda følge med i dit salg på Kirppus hjemmeside.

På Facebook skriver kunderne…
”God måde at få sine ting solgt, og andre kan få glæde af det” – Camilla

”Personalet er søde og hjælpsomme” – Lena

”Dejligt sted at sælge alt det, man ikke længere har behov for, og samtidig er der en rar atmosfære og super sødt personale” – Susanne

”Super godt koncept som varmt kan anbefales hvis du vil have ryddet op og samtidig tjene penge” – Helle

sølvpartner