Hjerneskadeforeningen Vestsjælland

Lise Kiving

Formand Lise Kiving
22 99 39 72
lise-n@live.dk

Foreningen mødes på Munkesøcentret
Esbern Snaresvej55
4400 Kalundborg

Bliv medlem af foreningen
Bliv medlem af Facebookgruppen 

Hjerneskadeforeningens socialrådgiver yder telefonrådgivning på tlf. 6038 4119
Mandag kl. 17.00-19.00
Tirsdag kl. 10.00-13.00
Fredag kl. 10.00-13.00

Netværk for hjerneskadede og pårørende
Hjerneskadeforeningen er en forening og et netværk for senhjerneskadede, pårørende og interesserede. Hjerneskadeforeningen Vestsjælland dækker kommunerne i Kalundborg, Holbæk, Odsherred, Slagelse og Sorø.

Omkring 120.000 mennesker lever med en hjerneskade i Danmark. Den vestsjællandske afdeling af Hjerneskadeforeningen arrangerer bl.a. foredrag for ramte, pårørende, fagfolk og alle øvrige interesserede i Kalundborg.

Bestyrelsen

Det er formålet at oplyse om hjernen og omfanget og følger efter en senhjerneskade alt efter hvor i hjernen, skaden er sket. De fysiologiske og kognitive følger af skaden samt taler om følgesygdomme efter en hjerneskade. Man kan eksempelvis også blive klogere på, hvordan hjernerystelse og stress hænger sammen med hjerneskader, samt hvordan det er at være pårørende til et familiemedlem, der er ramt af en sen-hjerneskade.

Meld dig ind
Det koster kun 300,- kroner om året at være medlem af Hjerneskadeforeningen, og medlemskabet dækker hele familien. Heraf går 125,- kroner til lokalforeningen, som sørger for lokale aktiviteter, netværk og forbedrede tilbud i Kalundborg Kommune.

Som medlem af Hjerneskadeforeningen er du med til at sikre bedre forhold for hjerneskadede og pårørende i hele landet.

Du modtager bl.a. medlemsbladet HJERNESKADET med artikler og seneste nyt på hjerneskadeområdet. Du får gratis telefonisk rådgivning af socialrådgiverne, og du får mange muligheder for kontakt med og støtte fra ligesindede.

Hjerneskadeforeningen Vestsjælland har tilbud hver uge til medlemmerne i Holbæk, ikke mindst onsdagsmøderne på Munkesøcentret med forskellige temaer ledsaget af kaffe og kage.

De arrangerer kurser i f.eks. brug af iPads. De arrangerer udflugter til seværdigheder i nærområdet. Udover foredrag og events tilbyder foreningen pårørendegrupper, bisidderhjælp og rådgivning.

sølvpartner