Høng Gulvafslibning
Skrænten 1
4270 Høng
Tlf: 58 86 07 49
Mobil: 23 27 23 53
mail@hoenggulvafslibning.dk

Høng Gulvafslibning på Facebook

Erfaring og professionalisme
Høng Gulvafslibning har eksisteret i over 10 år, og udspringer af firmaet Høng Gardin og Gulvservice A/S som har mere end 30 år på bagen. Det er altså et firma med mange års erfaring indenfor mange forskellige arbejdsopgaver, som altid fokuserer på kvalitet, både når det gælder metoden og resultatet.

Hvis dine gulve trænger til nyt liv, kan Høng Gulvafslibning udføre alt arbejde indenfor afslibning, afhøvling, behandling af alle trægulve og -trapper samt reparationer af gulve, oliering, lak- og ludbehandling og alle slags efterbehandlinger.

hong gulvafslibningSliber Sjællands gulve
Firmaet med Jesper Nielsen i spidsen har over 25 års erfaring indenfor branchen. Høng Gulvafslibning ligger i Sæby, og udfører arbejde i hele Vestsjælland, såsom i Kalundborg, Holbæk, Sorø, Ringsted, Slagelse, mm.. De kører også gerne til hovedstadsområdet, samt de øvrige byer på Sjælland.

Når man vælger Høng Gulvafslibning til en gulvopgave, vælger man et godt, gedigent sjællandsk firma, som man kan have tillid til.

Skoler, kontorer og private hjem
Vores gulve afslører tit en travl dagligdag, hvor skader i lakken, ridser og nedslibning af oliering desværre ikke kan undgås. Hvad enten det er hjemme på stuegulvet, på børneværelset, i skolehallen, eller på kontoret har vores gulve engang imellem brug for en opkvikker, og ofte skal der ikke meget til, før man kan se store resultater.

Høng Gulvafslibning udfører arbejde for private husstande, boligforeninger, erhvervslejemål og liebhaverier, og har blandt andet udført arbejde for Trelleborg Golfklub og Sæby-Hallenslev Friskole.

I firmaets virtuelle galleri kan du danne dig et godt indtryk af tidligere arbejdsopgaver og de resultater, der er skabt i tæt samarbejde med diverse kunder. Hos Høng Gulvafslibning er kommunikationen med kunderne og dækningen af disses ønsker altid højeste prioritet.

hong gulvafslibning3Giv dine gulve nyt liv!
Gulvsliberbranchen er en jungle med mange billige løsninger og hurtige tilbud, og Høng Gulvafslibning udmærker sig bl.a. ved at arbejdet baseres på solid rådgivning kombineret med en konkurrencedygtig pris. Du kan altid ringe og få rådgivning om dine gulvproblemer, eller få et uforpligtende tilbud på en gulvløsning, der passer til dig.

Firmaet arbejder ud fra faste kvadratmeterpriser, hvor materialer og timeløn medregnes. Firmaet kommer først ud og undersøger arealet, og udarbejder derefter et skriftligt tilbud med udgangspunkt i de specifikke behov. Høng Gulvafslibning samarbejder med professionelle leverandører af materialer, og sikrer derved at udstyr og sikkerhed er i top.

Kontakt Høng Gulvafslibning, hvis du ønsker en løsning til dine gulve, som både er topprofessionel og -sikker, samt æstetisk flot udført af gulvslibere med mange års erfaring.

hong gulvafslibning1


sølvpartner