Jyderupfejeren
v/ Skorstensfejer Jimmie Larsen
Degnehuse 5
4450 Jyderup
Mobil 29 46 66 44

Telefontider
mandag-torsdag 7.30-14.00
fredag 7.30-12.00

Din skorstensfejer i Jyderupdistriktet
Har du brug for uvildig rådgivning om hvordan du fyrer fornuftigt, eller står du med et spørgsmål vedrørende din skorsten eller brændeovn, kan Jyderupfejeren hjælpe dig.

De erfarne medarbejdere er uddannet efter de nyeste teknikker i faget, og de kører ud og udfører skorstensfejning med mere i Jyderupdistriktet. Distriktet omfatter de gamle kommuner Bjergsted (nu Kalundborg kommune), Svinninge og Tornved (nu Holbæk kommune).

Indehaver Jimmie Larsen gik i lære som skorstensfejer i 1988 i Nykøbing Sj hos Robert Madsen. Han blev udlært i april 1992 og overtog Jyderupdistriktet i juli 2013.

Tradition og fornyelse
Af de ca. 7 af firmaets ansatte er 1-2 lærlinge, så skorstensfejerfagets traditioner og kvalitet bevares. Alle svende, lærlinge og Jimmie selv deltager med jævne mellemrum i kurser for at holde sig opdateret om ny teknologi og regler.

Jyderupfejeren udbyder en lang række ydelser, der spænder fra skorstensrensning over energioptimering til fuglesikring. Alle skorstene bør monteres med en rist, således at f.eks alliker ikke kan bygge rede deri og dermed forårsage kulilteforgiftning.

Jyderupfejeren udfører udfræsning af skorstene og røgrør, rensning af alle slags, montering af tagtrin og sikkerhedsbeslag, rensning af ventilation, renovering af brændeovne og inddækninger til stålskorstene. Her kan du læse mere om de mange arbejdsopgaver, som din lokale skorstensfejer varetager.

God service, høj kvalitet
I det daglige servicerer Jyderupfejeren både private husstande samt små og store virksomheder. De dygtige medarbejdere har givet firmaet et godt ry i lokalområdet, og Skorstensfejer Jimmie Larsen sætter en ære i, at alle kunder oplever en god service.

Jyderupfejeren er medlem af Skorstensfejerlauget, hvilket understøtter at al arbejde bliver udført i højeste kvalitet. Skorstensfejerlauget har et kvalitetssystem, som Jyderupfejeren grundet sit medlemskab er underlagt, hvilket betyder, at alle regler og krav med garanti overholdes.

Du har bl.a. via sms mulighed for at booke en tid fra time til time eller fra dag til dag. Medarbejderne er klar til at køre ud til dig, der hvor du har brug for det, og på det tidspunkt hvor det passer dig.

Kontakt Jyderupfejeren


sølvpartner