Høngfejeren
v/ Peter Vraast-Thomsen
Herslevvejen 3A
4270 Høng
40 28 12 78

Åbningstider
Mandag-torsdag 7.00-17.00
Fredag 7.00-14.30.

Din lokale skorstensfejer
Peter Vraast-Thomsen har 22 års erfaring som skorstensfejer, heraf de 19 år her på egnen. Du ser Høngfejerens vogne på vejene i den gamle Høng kommune og dele af det gamle Gørlev kommune (Reersø, Mullerup, Vinde Helsinge og Kirke Helsinge).

Når det skal være i orden
Den kommunale skorstensfejervirksomhed er medlem af Skorstensfejerlauget og lever således op til Kvalitetssikringsordningen. De erfarne medarbejdere er alle uddannet efter de nyeste teknikker i faget.

Høngfejeren renser alle typer kedler, herunder bl.a. pilleovne, brændeovne, halmfyr, stokerfyr og pillefyr. ”Vi monterer desuden tagtrin, renselemme, allikeriste, samt udtagning af allikereder, og tilbyder renovering af brændeovne, såsom isætning af nye ildfaste sten og røgvendeplader”, fortæller Peter Vraast-Thomsen.

Rene tagrender
Skal dine tagrender være klar til voldsomme regnskyl, skal de være rensede for grene, blade, slam og hvad der eller samler sig dér. Med sin faste og sikre gang på hustagene kan Høngfejeren nemt og effektivt udføre tagrenderensning.

Faste priser
Høngfejeren er ansat af kommunen, hvortil du kan klage, hvis arbejdet ikke er i orden. Priserne er fastsat indenfor de gældende takster af Kommunernes Landsforening, og virksomheden skal til enhver tid følge overenskomsten. Udgiften til selve skorstensfejningen afregnes over ejendomsskatten, og du kan altid kontakte Høngfejeren, hvis du er tvivl om hvad beløbet dækker.

God rådgivning
Hos Høngfejeren får du solid rådgivning om gældende regler, tiltag der kan gavne din brændseløkonomi og den teknologiske udvikling på området. Rådgivningen er uvildig, idet virksomheden ikke sælger brændeovne, skorstene mv., men udelukkende udfører vedligeholdelse og optimering af samme.

Skorstensfejeren i Høng og Gørlev servicerer både private husstande, små og store virksomheder samt varmecentraler. Om det er et besøg af en effektiv skorstensfejer eller blot et god råd om fornuftig fyring, du skal bruge, kan Høngfejeren hjælpe.

”Vi sætter en stor ære i den personlige kundekontakt og vægter et højt serviceniveau. Vi har altid tid til at besvare spørgsmål, når vi er ude hos kunderne. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at ringe eller skrive til os”, siger Peter Vraast-Thomsen.

Følg Høngfejeren på Facebook, hvor der også er gode råd at hente.


sølvpartner