electricom2Electricom A/S
Asnæsvej 1 A
4400 Kalundborg
Tlf: 59 51 03 80
E-mail: kontakt@electricom.dk

Følg Electricom på Facebook

Electricom er et moderne el-installations- og kommunikationsfirma, der varetager alle slags elektriske opgaver for både erhvervsdrivende og private. Udover afdelingen i Kalundborg, har firmaet afdelinger i Hørve, Holbæk og Nykøbing Sj.

Kompetence, tillid og præcision
Kernen i Electricom er medarbejderstabens professionelle tilgang til kompetence, tillid og præcision sammenholdt med ledelsens evne til at holde sig ajour med branchens tekniske udvikling. Står du med et akut problem, eller har du en opgave der kræver fagfolk, har du her fundet den rette el-installatør.

Ingen opgave er for stor eller lille. Electricom tager sig af alt fra lampeophængning til opsætning af tyverialarmer, nybygning, renovering og meget mere. Derudover tilbyder Electricom kvalificeret rådgivning og vejledning om eksempelvis energiforbrug gennem hele arbejdsprocessen.

electricom3Mange års erfaring
Electricom ejes og drives af Per Junge Holding. Firmaet har eksisteret i over 95 år og tæller i dag 36 ansatte, der alle er specialuddannede inden for en række kerneområder. Kundekredsen udgøres bl.a. af industrier, institutioner, landbrug og private i Region Sjælland og København – dog er ingen opgaver eller kunder mere egnede end andre. Electricom tager gerne ud og sætter en lampe op den ene dag og servicerer store fabrikker den næste.

Moderne virksomhedsstruktur
Medarbejderstaben er inddelt i forskellige teams, som både kan arbejde individuelt og i samspil med hinanden. Styrken ved de enkelte teams er, at Electricom ikke alene har en fleksibel virksomhedsstruktur, men også består af specialiserede fagfolk, der kan varetage hver opgave i forhold til dens individuelle karakter.

Electricom holder løbende teammøder, og medarbejderne sendes på relevante kurser, der specialiserer dem inden for de forskellige områder. På den måde videreudvikles og dygtiggøres Electricoms medarbejderstab hele tiden.

Electricoms teams
El- og belysningsteamet består af montører, der alle har stor erfaring inden for nyanlæg af komplette installationer i f.eks. boliger og kontorer. Teamet tilbyder udførelse af komplette belysningsanlæg og energioptimering med forudgående nøje beregninger for besparelser. Derudover udfører teamet alle former for vedligehold og reparation af nuværende installationer, fejlsøgning og hvidevareservice mm.

Datateamet er sammensat af teknikere, der alle har et eller flere specialer inden for netværker, som ofte er udført i Lexcom eller AMP, hvortil der sideløbende kan udføres nyanlæg og reparationer af lysledere. De specielle støjproblemer i netværker pga. Kalundborg Lang- og Mellembølgesender er et kapitel for sig, som datateamet også løser.

Industri og procesteamet er rustet til at nyanlægge og vedligeholde industriens mest ædle maskiner og installationer. Teknikerne er udstyret med bærbare PC’er til at modtage kundens maskinsoftware og dermed kunne yde en optimal service.

Teknikere med specialviden inden for Maskindirektivet kan rådgive om den bedste maskinsikkerhed.

Sikringsteamet, som er godkendt af rigspolitichefen, tager sig af videoovervågning, adgangskontrol, tekniske alarmer, herunder brandalarmering og varslingsanlæg.

electricom1Ekspertise til alle
Hvad enten du er virksomhedsejer, værkfører, driftsleder, landmand, ejendomsmester eller bare står med et problem inden for elektronik i hjemmet, stiller Electricom sig til rådighed.

Electricom tilbyder bl.a.:
• Industri- og administrationsnetværker
• Installation og belysning
• Rådgivning
• Energioptimering
• Nyanlæg, vedligeholdelse og service
• Maskinanlæg
• Processtyringsprogrammer
• Sikring og overvågningsanlæg
• Brandalarmeringsanlæg
• Adgangskontrol


sølvpartner