Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi
Asnæs Skovvej 30 st
4400 Kalundborg
40322504
lone.r.klitten@gmail.com

Følg Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi på Facebook 

Nyt liv til Den gamle skole på Asnæs
Den gamle skole på Asnæs ligger i en skøn natur med udsigt til Kalundborg fjord og til Storebælt. I gamle dage kunne man møde op på Den gamle skole og få kaffe og kage mm. Det er en tradition som nu er genoplevet. Året rundt arrangeres kunstudstillinger, vinsmagninger og koncerter i haven. Det er også muligt at leje de flotte faciliteter til selskaber.

Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi danner rammer om en lang række spændende arrangementer med fokus på sundhed og velvære, ikke mindst foredrag om kropsterapi og forskellige former for træning. I forbindelse med den mentale sundhedsdag i oktober inviteres f.eks. til gratis træning i haven – man skal blot møde op med underlag, tæppe og tøj efter vejret. Bagefter hygger deltagerne med en kop kaffe, te eller vand.

Gør noget godt for dig selv
Moderne mennesker er stressede som aldrig før, men heldigvis også mere bevidste om, at mentale spændinger kan manifestere sig fysisk i kroppen.

”Når du går i gang med at ændre selv små ting, så vil der helt sikkert ske forandringer. Du får fokus på opmærksomhed, adfærd, vaner, mentale mønstre, fysiske spændinger og stresstilstande,” siger Lone Regitze Klitten, der er kropsterapeut, coach og ejer af Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi.

Tag hånd om dit eget liv. T.h.o.d.e.l. Det er en vigtig del af firmaets navn, og det er firmaets mission at give dig en hjælpende hånd i dit liv. Det sker ved hjælp af kropsterapi, coaching, stressvejledning og fysisk træning/afspænding.

Firmaets kropsterapi bygger på den såkaldte Totum kropsterapi, der kombinerer massage, ledfrigørelse, akupressur, zoneterapi og åndedrætsterapi. Da den er holistisk i sin tilgang til det enkelte menneske, hvor krop og sind ses som en enhed, kan kropsterapi give store resultater.

”Det er vigtigt for vores helbred, at der er fri bevægelighed for energien til at strømme igennem kroppen. Er vi syge eller har en eller anden form for lidelse, skyldes det ofte en forstyrrelse eller blokering,” forklarer Lone Klitten, der i behandlingen stimulerer punkterne langs kroppens meridianer for at opløse blokeringer. Kropsterapi har vist sig gavnligt på en lang række fysiske og psykiske lidelser, bl.a. rygsmerter, museskader, angst, eksem, piskesmæld og gigt.

Terapi over telefonen
Har du ikke mulighed for at komme til Den gamle skole på Asnæs – Thodel-kropsterapi, kan du alligevel gøre noget godt for dit selv. Du kan bestille en telefonsamtale over FaceTime og Facebook Messenger med Lone Klitten. Det kommer du ikke til at fortryde, for som mange af klienterne skriver, er Lone en sjælden dygtig kropsterapeut:

“Jeg er ikke i tvivl om, at kropsterapien har været medvirkende til, at jeg kom på fode igen. Jeg er sikker på, at også andre vil få glæde af det, som kropsterapien kan og gør. Jeg ville ikke have været den foruden.”

“Kropsterapien kan noget helt særligt. Den kan få grimme oplevelser og traumer ud af kroppen. Helt bogstaveligt talt fik jeg en ud-af-kroppen oplevelse første gang jeg fik kropsterapi ved Lone.”

”Efter et smæld i ryggen tilbage i april har Lones behandlinger givet mig et fysisk og mentalt løft. Lone er så dygtig og god til at forklare hvad der sker i kroppen. Det har været den bedste investering i mig selv længe at få hendes behandlinger.”

”Lone er en super dygtig terapeut, hun er behagelig og hendes behandlinger er virkelig noget der rykker. Du bliver som et helt nyt menneske.”

sølvpartner