Multi-Tech A/S
Hareskovvej 15A
4400 Kalundborg
59 50 40 04

En samarbejdspartner du kan regne med
I Kalundborg ligger en afdeling af en sjællandsk kæde, som leverer alle former for tekniske installationer til både private og virksomheder.

Skal du have monteret en ny stikkontakt i dit hjem, så kører Multi-Tech lige så gerne ud, som hvis du skal have et tilbud på en totalentreprise.

Elektrikerne arbejder med de faglige områder, som de har størst viden om, og som de brænder mest for. Det giver højt motiverede medarbejdere, der ikke går fra opgaven, før den er løst til alles tilfredshed.

Multi-Techs speciale er montering og servicering af varmepumper, termografering samt trykprøve af huse. Derudover serviceres mange af områdets private sommerhuse og lokale landbrug.

Løfter i flok
I 2014 overtog Multi-Tech, der har afdelinger i Sorø og Kalundborg, Odsherreds El-Teknik. Multi-Tech med ejerne Niels Jørgensen, Thomas Aunsbak, Esben Christensen samt Ricco Lind Hansen i spidsen har videreført virksomheden efter samme gode principper, som de før har haft succes med; nemlig at sætte kundeservice i centrum og levere et godt håndværksmæssigt arbejde.

Hver afdeling har sine specielle kompetencer og kan samtidig trække på ekspertisen i de andre afdelinger. Det solide netværk sikrer, at Multi-Tech i Kalundborg altid kan stille med et godt hold, når der skal udføres en tværfaglig opgave.

Kører på hele Sjælland
Virksomheden blev stiftet i Kalundborg i 2005 af Niels, Thomas og Esben, der kendte hinanden fra tidligere ansættelser.

Kæden varetager alle typer el-opgaver i private hjem og i virksomheder. De ansatte udgør et velfungerende team af rutinerede montører, der altid er klar til at tage en opgave – på hele Sjælland.

Kontakt Multi-Tech


sølvpartner