Snedker-Tømrerfirmaet FCL
Hallenslevvej 5A
4270 Høng
43 69 33 10
fcl@fclentreprise.dk

Måske ikke de billigste, men de bedste til håndværket
Snedker-Tømrerfirmaet FCL i Høng er en mindre, men driftig, alsidig og moderne tømrer- og snedkervirksomhed. De erfarne medarbejdere leverer et håndværksmæssigt gedigent stykke arbejde. I spidsen for firmaet står tømrer-snedkermester Frode Lund, der sætter en ære i at overholde aftalte betingelser og leveringstider.

Tømreren i Høng løser både små og store opgaver, også meget gerne arbejde i totalentreprise, da de har fast samarbejde med både murer-, maler-, beton- og VVS-firmaer.

Nyt tag beskytter og forskønner
Taget skal beskytte mod vind og vejr, så dit hus bevarer sin værdi og stadig er rart at bo i. Tagrenoveringer er en af tømrerfirmaets spidskompetencer, og man holder af de lidt specielle opgaver, hvor der er ekstra udfordringer. Det gælder både hvis du skal have repareret dit tag eller lagt et helt nyt tag.

Snedker-Tømrerfirmaet FCL arbejder ikke med tagpap, men har stor erfaring inden for alle andre former for tagarbejde.

Det er altid en god idé at få kigget dit tag efter for utætheder og skader med jævne mellemrum. Dermed kan du spare dig selv for bekymringer og ærgerlige ekstraomkostninger.

Ofte er det tilstrækkeligt med løbende vedligeholdelse. Bliver det nødvendigt at lægge et nyt tag, får du mulighed for at ændre husets udtryk, både hvad angår farve og hældning. Det kan også give mulighed for en mere optimal isolering og ventilation, så du nedsætter risikoen for svamp.

Flotte og funktionelle vinduer og døre
Er det nye vinduer, som du står og skal investere i, kan du med fordel kontakte Snedker-Tømrerfirmaet FCL. Frode Lund monterer alt lige fra det enkelte vindue til en udskiftning af alle vinduer i huset, og han rådgiver gerne om de bedste og billigste energirigtige løsninger, der sparer dig for mange penge – her og nu og i det lange løb.

Snedker-Tømrerfirmaet FCL udskifter og reparerer vinduer og døre i alle typer hjem. Også husets indvendige døre kan de udskifte eller friske op. Ligesom med taget betyder vinduer og døre meget for husets udtryk, og hos tømreren i Høng kan du få monteret vinduer og døre i en stil, der passer perfekt til dit hus. Firmaet sætter altid en ære i, at deres håndværk passer godt til bygningens arkitektur.

I dag vælger mange vinduer og døre med vedligeholdelsesfrit aluminium udvendigt og træ indvendigt. Naturligvis med en moderne lavenergirude, som holder kulden ude og varmen inde

Hvis du ønsker at beholde dine gode gamle trævinduer, kan Snedker-Tømrerfirmaet FCL sørge for maling, reparation af beslag og nye tætningslister. De kan også skifte ruderne.

Har du brug for mere plads?
Snedker-Tømrerfirmaet FCL koordinerer byggearbejdet for dig, når du skal have lavet en tilbygning, eller når du skal have foretaget en totalrenovering. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Du kan vælge en tilbygning, der matcher den resterende del af huset, eller en tilbygning, der er markant anderledes. Mulighederne er mange, men det anbefales, at du tager udgangspunkt i husets oprindelige arkitektur og omgivelserne, når du bygger til.

Snedker-Tømrerfirmaet FCL går i gang med byggeriet, helst som hovedentreprenør, så snart du har fået dine bygningstegninger godkendt. Inden da kan de komme med masser af gode ideer til projektet.

Nye skønne uderum
En terrasse kræver i modsætning til en tilbygning ikke en byggetilladelse. Det giver tømreren frie hænder, til at bygge lige den træterrasse, du ønsker.

Snedker-Tømrerfirmaet FCL har stor erfaring med træterrasser og tilhørende effekter som trapper, plantekasser og hegn, og kan give dig masser af gode råd om designet.

En velbygget træterrasse gør dit hus større fra tidligt forår til sneen falder. Den bløde og lækre overflade er altid rar at opholde sig på. Træ er fleksibelt materiale, og du kan derfor få din terrasse i alle størrelser og udformninger, på alle sider af huset.

Få et uforpligtende tilbud
Lad Snedker-Tømrerfirmaet FCL kigge ind og se på dit byggeprojekt. Så kan de komme med deres ekspertvurdering og et uforpligtende tilbud på din opgave.

Kontakt Snedker-Tømrerfirmaet FCL. 

 

premiumpartner