Omkring al rengøring, både i de private hjem og i erhvervslivet, er der stor fokus på hygiejnen for at undgår smittefare. Det kan Heidi mærke overalt, hvor hun bliver bedt om at give tilbud på rengøring.

Hun tager alle de forhold, der er hos den kommende kunde med i betragtning, så rengøringen bliver så grundig som overhovedet muligt. Der tilbydes rengøring helt ud i hjørnerne. Der tages også hensyn til den rengøringsmedarbejder, som fast gør rent hos kunden. Alle Heidis medarbejdere har fokus på, at rengøringen udføres med miljø- og menneskevenlige produkter.

Som kunde har du en fast kontakt
På Faigh Rengørings hjemmeside har Heidi på en god måde beskrevet den service og hjælp, som hun og hendes medarbejdere kan tilbyde. Når du i menuen klikker på afsnittet ”Tillægsydelser” kan du også se, hvad der er af muligheder for samarbejde med den medarbejder, der kommer fast hos dig hjemme eller i din virksomhed. Og i den indledende samtale bliver både de faste opgaver og muligheden for justeringer hen ad vejen beskrevet. Det er meget vigtigt for Heidi at understrege, at der altid kan ændres i aftalerne, så du har trygheden ved en løbende dialog i det daglige samarbejde.

Tag kontakt
Heidi fortæller, at hun, når en kommende kunde ringer eller kontakter hende via hjemmesiden, tager ud og besøger kunden. Her får hun et grundigt kendskab til kundens ønsker, og den snak fører som oftest til en aftale med beskrivelsen af de daglige og de mere specielle opgaver, der tilbydes.

For mere information, klik her. 

Foto ABW