Faighs Rengøring
Banevej 25
4480 Store Fuglede
61 63 20 27
faighrengoring@gmail.com

Følg Faighs Rengøring på Facebook 

Tillykke til Faighs Rengøring
Hvis du skal fra Slagelse til Kalundborg kan turen gå via Hovedvej 22. Og når vi i dag vil tage et smut til Faighs Rengøring, som ligger i Store Fuglede mellem landevejen og den smukke Tissø, kan vi tage turen over Flinterup. Da vi kommer ind midt i Store Fuglede, svinger vi til højre ad Banevej. Vi følger en herlig grøn bevoksning på højre side ned ad Banevej og slutter turen ud for nummer 25.

Her i det idylliske landsbymiljø bor Heidi Faigh Graversen, som er indehaver af virksomheden Faighs Rengøring. Og der er naturligvis en god og festlig grund til, at vi er taget hertil. Rengøringsfirmaet fejrer i september sin femårs fødselsdag, idet hele eventyret begyndte, da virksomheden blev etableret tilbage i 2017.

Må vi præsentere Heidi
Heidi Graversen er en 45-årig smilende iværksætter, som dengang besluttede at springe ud som selvstændig. Hun har, siden hun som 16-årig fik et fritidsjob som rengøringsmedarbejder, opbygget en stor erfaring i rengøringsbranchen. Fritidsjobbet førte til, at hun nu er ejer og leder af et driftigt firma, som har udviklet sig i et fornuftigt tempo til en samarbejdspartner, som private og erhvervskunder i Kalundborg og omegn benytter sig af.

Af de mange erhvervskunder, som Heidi har aftaler med, kan blandt andet nævnes frisører, ejendomsmæglere, forsamlingshuse, værksteder og kontorer. Og listen af privatkunder er også lang, for dét, som Faighs Rengøring kan tilbyde, er både den grundige hovedrengøring og den almindelige, daglige rengøring. Og ud over denne er det muligt at få løst en række tillægsopgaver i hjemmet, man normalt ikke finder hos rengøringsfirmaer.

Faighs Rengøring kører afsted til en meget stor del af Vestsjælland fra udgangspunktet i Store Fuglede. Geografisk dækker medarbejderne et stort område f.eks. lige fra Slagelse i syd til Kalundborg nordpå og disse store byers opland.

Den professionelle rengøring er i centrum
Omkring al rengøring, både i de private hjem og i erhvervslivet, er der stor fokus på hygiejnen for at undgår smittefare. Det kan Heidi mærke overalt, hvor hun bliver bedt om at give tilbud på rengøring. Hun tager alle de forhold, der er hos den kommende kunde med i betragtning, så rengøringen bliver så grundig som overhovedet muligt. Der tilbydes rengøring helt ud i hjørnerne. Der tages også hensyn til den rengøringsmedarbejder, som fast gør rent hos kunden. Alle Heidis medarbejdere har fokus på, at rengøringen udføres med miljø- og menneskevenlige produkter.

Som kunde har du en fast kontakt
På Faigh Rengørings hjemmeside har Heidi på en god måde beskrevet den service og hjælp, som hun og hendes medarbejdere kan tilbyde. Når du i menuen klikker på afsnittet ”Tillægsydelser” kan du også se, hvad der er af muligheder for samarbejde med den medarbejder, der kommer fast hos dig hjemme eller i din virksomhed. Og i den indledende samtale bliver både de faste opgaver og muligheden for justeringer hen ad vejen beskrevet. Det er meget vigtigt for Heidi at understrege, at der altid kan ændres i aftalerne, så du har trygheden ved en løbende dialog i det daglige samarbejde.

Tag kontakt
Heidi fortæller, at hun, når en kommende kunde ringer eller kontakter hende via hjemmesiden, tager ud og besøger kunden. Her får hun et grundigt kendskab til kundens ønsker, og den snak fører som oftest til en aftale med beskrivelsen af de daglige og de mere specielle opgaver, der tilbydes.

Rigtig mange kunder har igennem de fem første år anbefalet Faighs Rengøring til andre, og mon ikke, at fødselaren vil blive behørigt fejret i Store Fuglede? Det tror vi!

Anbefalinger
Vi har haft firmaet ude for første gang i dag og det er virkelig god og grundig rengøring! Vi er supertilfredse med det. 10 stjerner herfra – Anja

Fantastisk endnu engang at komme hjem til et rengjort hus. Heidi er meget grundig, omhyggelig og hurtig. Vi er alle SÅ glade for den rengøring, hun udfører. Selv hunden, som nyder hendes selskab. Tak, det gør bare hverdagen lidt sjovere med Faighs Rengøring – Lykke

Faighs Rengøring får mine varmeste anbefalinger! Vi har brugt dem i ca. 1,5 år nu, hvor vi har forhøjelsen af Camilla, som er vores lifesaver hver anden uge. Hun er fuldstændigt fantastisk, både til det praktiske i sit arbejde (altid perfekt rengøring kan ikke kan sætte en finger på!), men så er hun også bare enormt rar og imødekommende. Man får helt lyst til at bede hende droppe rengøringen og sludre over en kop kaffe i stedet for. Vi er desuden inkarnerede hundemennesker, og da vi fik ny hvalp i sommers prioriterede Camilla i starten tiden til at “have hunden med” i rengøringen; vise den alt hendes grej, tage tingene i et stille og roligt tempo og bruge tid på at nulre og rose hunden undervejs. Det står formentlig ikke i jobbeskrivelsen, men det var (er) simpelthen GULD værd for os! En anden lille detalje jeg nyder er, at der aldrig dufter kraftigt eller syntetisk af rengøringsmidler, når Camilla har gjort rent hos os. Der dufter “bare” friskt og rent – Line

sølvpartner