Onsdag d. 18. september kommer YouTube-stjernen Julia Sofia til Kalundborg. 21-årige Julia Sofia har lavet YouTube videoer i lidt over 5 år. De daglige videoer er langsomt gået fra en hobby til et arbejde, som hun lever af i dag. Foredraget foregår i Kalundborg Hallerne, hal 1, indgang D kl. 19.00 – 20.45.

Hun har deltaget i Guldtuben, som er Danmarks største YouTube Award Show og har medvirket på både DR og TV2. I efteråret 2017 deltog hun i ”Vild med Dans”, og fik sammen med sin partner en flot 5. plads i programmet. Julia Sofias YouTube kanal handler om makeup, livsstil og kærlighed men også om at tro på sig selv, om at have det godt i sin egen krop og elske det man laver. Julia Sofia har desuden skabt sin egen makeup-virksomhed og skrevet 2 bøger.

Efter foredraget er det muligt at få Julia Sofias autograf eller en selfie.

Vind et personligt møde med Julia Sofia
Der er også mulighed for at vinde et personligt møde med Julia Sofia. 2 vindere og deres bedste venner/veninder kan komme backstage og møde Julia Sofia inden foredraget. Man vinder også en personlig gave.
For at deltage i konkurrencen skal man tage en selfie med Julia Sofia, beskrive Julia Sofia med 3 ord og sende det til biblioteket via bibliotekets hjemmeside www.kalundborgbib.dk. Man kan finde plakater af Julia Sofia på bibliotekerne, rundt omkring på nogle af skolerne og i nogle idrætshaller, men man må også meget gerne selv finde et billede af hende.
Du kan også uploade din selfie på instagram #juliasofiaikalundborg – husk at skrive 3 ord om Julia Sofia.

Konkurrencen slutter mandag d. 9. september kl. 23.59. Der trækkes 2 heldige vindere tirsdag d. 10. september. Vinderne får direkte besked.

Foredraget foregår onsdag d. 18. september kl. 19.00 – 20.45 i hal 1 i Kalundborg Hallerne, indgang D via Torvet.
Billetter købes via www.kalundborgbib.dk og koster kr. 60,-. For medlemmer af Biblioteksklubben koster billetten kr. 50,-. Ønskes hjælp til billetkøb, står personalet på alle kommunens biblioteker til rådighed. Foredraget anbefales til børn fra 12 år og deres forældre.