I weekenden den 14. og 15. august fra kl. 10-18 afholder de Western Weekend i Birkegårdens Haver. Her er der masser af sjove aktiviteter, god mad, kolde fadøl og underholdning af Country gruppen Bibbi og Snif, KALU Linedansers samt western damesadel show med Jeanett Herlyng, rodeotyr, hesteskokast, guldgraver og meget, meget mere. Så find din indre cowboy eller cowgirl frem, og slå dig løs i det vilde vesten – små som store.

Det vilde vesten på Vestsjælland
Vi befinder os ved Ruds Vedby på Vestsjælland, men det ligner kulissen fra en ægte westernfilm. Vi har udsmykket haverne med alt fra hestevogne og gamle toiletter til store kaktusser, som vi har købt af Cirkusland og lånt af Bromølle kro. Vi har et fuldt program med blandt far-datter duoen Bibbi og Snif, som underholder med country musik to gange hver eftermiddagen. KALU linedansers fra Kalundborg og omegn vil optræde løbende det meste af dagen, og hvis du er modig nok, kan du lære et par trin. I kan også om eftermiddagen opleve western damesadel show, hvor Jeanett Herlyng, som har “JH Horseshow” viser sine færdigheder på en af sine store Irish Cob heste. Efter showet har børn mulighed for at blive trukket på showhesten, fortæller Merry Sørensen.

Aktiviteter for børn og voksne
Her er også masser af sjove aktiviteter for både børn og voksne som rodeotyr, bueskydning, søm-konkurrence, hesteskokast, ramme flasker, grave efter guld, vælt-en-ko for små børn, riste marshmallows og meget mere. De fleste aktiviteter vil foregå på vores store plæne i den Japanske have, her kan I også købe grillede bøffer, spareribs og mange andre lækkerier – og så må vi ikke glemme de kolde fadøl. Vi har mange venner og familie, som har tilbudt at hjælpe os den weekend, og der har da været rift om tjansen at stå ved fadølsanlægget, griner Merry Sørensen.

Nyt event med noget for enhver
Western Weekend er et helt nyt event i Birkegårdens Haver, og vi glæder os utroligt meget. Vi gør altid meget ud af både at tilgodese både børn og voksne og det samme gælder western Weekenden. Hvis du har brug for en lille pause fra strabadserne, så står haverne stadig flotte og her er masser af plads. “Liv i Kalundborg” støtter vores event, og det er vi rigtige glade for, fortsætter Merry.

God sommer og dejlige dyrebørn
Vi har haft en god sommer, der både har budt på sol, vind og vand, og vi satser på, at vi får godt vejr til vores Western Weekend. Udover de mange aktiviteter som denne weekend byder på, har vi også alle vores dejlige dyrebørn, hvor de mest populære er kunekune grise Ronja og Linse’s 10 små grisebasser. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Western Weekend i Birkegårdens Haver, afslutter Merry.

Du kan finde hele programmet og alle detaljer for Western Weekenden på Birkegårdens hjemmeside: www.birkegaarden.dk under Event kalender.

Foto: Birkegårdens Haver