Hver torsdag afholder Maxi Zoo live-chats med forskellige eksperter og fokusområder. Tune ind og vær med, når de torsdag den 14. maj fra kl. 20:30 inviterer alle byens borgere og firbenede kæledyr til virtuel foderrådgivning med foderekspert Gitte Kamp.

Hos Maxi Zoo Kalundborg sætter man en ære i at rådgive byens borgere og pelsede venner om alt fra pleje og udstyr til trivsel og foder, men nu hvor tiden er, som den er, er Maxi Zoo’s valg om at tage onlineuniverset til sig og invitere til ugentlige live-chats endnu mere aktuel. Her findes en unik mulighed for alle og enhver til at indhente de bedste råd og nyeste viden inden for en bred palette af fokusområder fra dygtige eksperter. Torsdag den 14. maj fra kl. 20:30 byder foderekspert Gitte Kamp velkommen til en times virtuel rådgivning, spækket med uddybende svar på spørgsmål med fokus på det rette foder til lige præcis din hund eller kat. Denne torsdag aften kan du få meget mere viden om, hvordan foderet har en indvirkning på dit kæledyrs trivsel samt hvilken type foder, der passer bedst til familiens firbenede medlem.

Har du nogle særlige ønsker eller brug for yderligere vejledning og rådgivning omkring valg af foder, vil der i butikken hos Maxi Zoo Kalundborg være særligt fokus på foder i den følgende weekend fra den 15. til 17. maj, hvor der selvfølgelig også vil være gode rabatter at hente.

Bliv tanket op på gode råd om det helt rette foder til dit kæreste eje, når Maxi Zoo torsdag den 14. maj inviterer alle borgere og kæledyr i Kalundborg til virtuel foderrådgivning. Deltagelse er gratis og sker via Maxi Zoo’s opslag på Facebook. Maxi Zoo Kalundborg står som altid også klar til at rådgive og vejlede, men opfordrer byens dyreelskere i denne periode til at komme enkeltvis, samt at lade kæledyrene blive hjemme – selvom de elsker besøg. Læs desuden meget mere om, hvordan du kan aktivere dit kæledyr i disse karantænetider på www.maxizoo.dk/karantaeneliv

Pressefoto