Gå på opdagelse i krimien med Journalist og Bestsellerforfatter Lone Theils

Mandag den 5. februar 2024 kl. 19:00-21:00 i mødelokale 4 i Kalundborg Hallerne – du finder Mødelokale 4 ved indgang D fra Torvet (det gamle torv på vej op til Vor Frues Kirke) – har du mulighed for at går på opdagelse i arbejdsprocessen når Lone Theils delagtiggøre os i hvordan man arbejder med virkelighedens forbrydelser og omformer dem til krimi bøger.

Lone Theils formår at skabe en rød tråd mellem virkelighed og fiktionen. Du kender hende sikket både som tidligere korrespondent i London eller som politisk kommentator i forhold til England og det britiske monarki, og ellers har du sikkert læst en af hendes mange krimier.

På denne aften inviterer hun os med ind i sit arbejdsværelse når hun fortæller os om det fascinerende ved at lade virkeligheden form fiktionen og de fortællinger hun skaber i sine krimier.

Lone fortæller om de konkrete sager, der har inspireret hendes bøger, lige fra den mystiske sag om en amerikansk seriemorder og hans lager af fotos til den virkelige sag fra 2001 i London, hvor en lille dreng blev myrdet som et led i et ritual om sort magi. Så uanset om du er interesseret i krimigenren, forfatterprocessen eller bare ønsker at blive inspireret af et spændende foredrag, så er Lone Theils foredrag ”Fiktion og Forbrydelse” et must-see arrangement, på en mørk februar aften.

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til. Så kan billetterne købes via Kalundborg Bibliotekers hjemmeside kalundborgbib.dk under ”Det sker” eller ved personalet i biblioteksafdelingernes betjeningstid. 

Pressefoto