Liv I Forsamlingshusene og Hallebyore Mødested inviterer til Yoga-workshop for dig, der har lyst til at udforske hvad yoga er.

Det sker søndag d. 9. feb. kl. 13-16 i Hallebyore Mødested som er smukt placeret i det kulturhistoriske område Åmosen på adressen på Orevej 2, 4450 Jyderup

Foto: Kalundborg Kommune

Underviser er eksamineret yogalærer Lene Striberg, som vil give deltagerne mulighed for at mærke åndedrættets positive indvirkning på krop og sind, med henblik på, at yoga kommer indefra. Til denne workshop forfiner vi de klassiske yogastillinger, og vi afslutter med 20 minutters afspænding. Der er indlagt en lille pause til en forfriskning og en snack.
Deltagerne skal medbringe tæppe og underlag, og havde løstsiddende tøj på.

Det er tredje gang Hallebyore Mødested og Liv I Forsamlingshusene udbyder Yoga Workshop, og det anbefales at man her hurtigt, hvis man vil sikre sig en billet. Det koster 75,- kr. at deltage. Tilmelding skal ske direkte til Hallebyore Mødested til Lise på tlf. nr. 40219237 eller ved mail hallebyore@live.dk

Vil man se andre arrangementer via Projekt Liv I Forsamlingshusene, så gå ind på siden www.kalundborglif.dk, som løbende opdateres. Fra lørdag den 25. januar kan man gratis hente et Arrangementskatalog på et af Kalundborg kommunes biblioteker, hvor der vil være et helt afsnit dedikeret forsamlingshusenes arrangementer.