Dit Kalundborg viderebringer information fra arrangørerne:

Der har vist sig at være overvældende interesse for FIFA-turneringen i havneparken de kommende dage. Kalundborg Biblioteker og Kultur & Fritid, som arrangerer turneringen, er derfor nødt til at justere i turneringsplanerne for at sikre en fair turnering, der kan afvikles på en ordentlig måde.
Derfor kommer turneringen til at forløbe som følger.

Der kan maksimalt deltage 112 2-mandshold i turneringen, svarende til 224 deltagere. Hver spiller kan kun deltage én gang.
For at deltage i turneringen skal man indskrive sig i havneparken ved dommerbordet. Indskrivningen starter onsdag kl. 14.00, og det foregår efter først-til-mølle princippet. Når pladserne er fyldt op, kan turneringen desværre ikke rumme flere deltagere.

Der vil være et begrænset antal FIFAhold at vælge imellem, og fordelingen af FIFAhold foregår ligeledes efter først-til-mølle-princippet. Når alle de mulige hold er valgt, kan man vælge de samme hold igen. Vælges alle de deltagende FIFAhold ikke, kan man ikke vælge et hold, som allerede er valgt af andre spillere.
De tilmeldte hold inddeles i et passende antal puljer med 8 hold i hver. Hvert hold spiller kun 1 kamp. Det bedste hold i hver pulje går videre til 16-delsfinalerne, som spilles torsdag. Det bedste hold vælges udfra antal point. Ved pointlighed kigges der i prioriteret rækkefølge på hvem der har den bedste målscore, flest scorede mål, færrest mål imod sig. Kan gruppens vinder ikke findes på denne måde, trækkes der lod.
16-delsfinalerne, som spilles torsdag består således af vinderne fra alle puljer. De resterende pladser fyldes op med de bedste 2’ere.

Starttidspunktet torsdag afhænger af, hvor mange hold der er tilmeldt.

Det meldes ud på turneringens facebookside, se link: (FIFA Facebook), onsdag aften, hvilken tid kampene starter torsdag.

 

Foto: Kalundborg Biblioteker