Den 16. november er der kommunal og regionalvalg i Danmark. Bedre psykiatri Kalundborg har, på vegne af Bedre psykiatri region Sjælland, arrangeret en valgdebat om psykiatrien i regionen den 9. november.

Alle opstillede partier er inviteret til at deltage. Manglende sengepladser, overmedicinering manglende kognitiv hjælp, manglende personale. Problemerne for psykisk syge er mange og som pårørende er det nemt at føle at man ikke bliver hørt.

Hvad vil politikerne gøre for at forbedre behandlingen af psykisk syge i Region Sjælland? Hvad vil politikerne gøre for at ændre på den status der er omkring manglen på personale?

Det debatterer vi den 9. november, når Bedre Psykiatri i Kalundborg, Bedre Psykiatri Region Sjælland i samarbejde med erhvervsskolen i Høng afholder valgdebat om regionens psykiatri.

Formand for Bedre Psykiatri i Kalundborg, Bjarne Rose Pedersen, efterlyser større lydhørhed hos politikerne:

“Jeg håber, at vi under valgdebatten får den udbredte kritik af psykiatribehandlingen i regionen frem. Jeg håber også, at det nye Regionsråd vil arbejde for et bedre samarbejde mellem psykiatrien og kommune ved udskrivning, lad os nu sætte menneske først, dette har vi hørt i mange år fra politisk hold, nu det på tide at efterleve det.”

En lang række politikere vil deltage i debatten. Herunder: Kirsten Rask (A), Jan Herskov (O), Ole Geert Olsen (V), Carli Hækkerup (Ø), Hasse Jensen (Æ), Michael Augustine (B), Eva Levinsen (F), Maria Holck (D), Helle Laursen Petersen (C). Debatten vil blive styret af Bedre Psykiatris landsformand Mads Engholm.

Praktiske oplysninger:

Tid: Tirsdag d. 9. november kl. 18:30 – 21:00.

Sted: Høng erhvervsskole kulbyvej 7 4270 Høng

Gratis adgang. Kaffe te og kage leveres af Høng Erhvervsskole

Kontakt: bedrepsykiatrikalundborg@jubii.dk tlf: 5046 9846

Alle er velkomne.

Foto: ABW