Efterårsferien nærmer sig, og det betyder ekstra travlhed i Birkegårdens Haver, hvor alle mand er i gang med at pynte haverne med unikke store græskarfigurer, kæmpe edderkopper, skeletter og monstre. I Tumlegården er der også travlt, her er spøgelseslabyrinten sat op, og venter på at spøgelserne flytter ind. Det hele begynder den 10. oktober og slutter den 18. oktober kl. 11-17 i Birkegårdens Haver og familiepark.

Den unikke Spøgelseslabyrint
Ingen Halloween uden spøgelseslabyrinten, og I kan trygt snige jer igennem den til trods for gys, spøg og corona. Labyrinten har fået ekstra brede gange og ikke så mange blindgyder, men den er lige så uhyggelig, som den plejer at være! I skal selvfølgelig spritte hænder af, inden I går ind i labyrinten, og så skal I bære mundbind, når I går igennem labyrinten. Til de små børn er der en mindre labyrint, som ikke er så skræmmende.

Masser af aktiviteter for familier
Da der nu max må være 50 personer i den store lade (Tumlegården), sætter de telt op, hvor I kan sidde og skære græskar. Det er gratis at skære græskar, og du kan vælge enten at købe dem med hjem for 25 kr. eller at få dem udstillet i den Japanske have, hvor de lyser op lørdag aften d. 17. oktober. Ud over græskarskæring og spøgelseslabyrinten, kan I gå på vores populære familieskattejagt, som foregår rundt om i haverne. Skal der fart over feltet, har vi ATV-kørsel ude på marken. Hyggen er i højsæde i haverne og derfor har vi også æselridning ved dyrefolden og I kan riste skumfiduser ved bålpladsen. Se hele programmet på www.birkegaarden.dk.

Kreative og livagtige græskarfigurer i haverne
I haverne har vi rigtig god plads og her bliver I budt velkommen af over 170 fantasifulde og livagtige græskarfigurer. Græskarfigurerne er på størrelse med et menneske og du møder bl.a. de syv små dværge, mange af H.C. Andersens eventyrfigurer og selveste Kongefamilien. Desuden har der i år sneget sig flere skelet-mænd, store edderkopper og farlige monstre ud i haverne. Hold på hat og briller og pas på hvor du træder!

Monsterburger-aften, lys i græskar og havevandring
Lørdag den 17. oktober kl. 16.30 kan du komme med på havevandring i de smukke efterårshaver, og kl. 17.30 starter den populære Monsterburger-aften. Medbring godt humor og god appetit og husk tilmelding senest to dage før på bh@birkegaarden.dk. Senere samme aften lyser de fantasifulde og skræmmende græskar den Japanske have uhyggeligt op – denne eventyrlige dag har familieparken åbent helt til kl. 19.

Pressefoto