Kom til sjov og uhyggelig Halloween i Birkegårdens Haver med masser af børneaktiviteter og mange unikke græskarfigurer i de smukke efterårshaver. De har åbent fra lørdag den 10. til søndag den 18. oktober fra kl. 11-17 og lørdag den 17. oktober fra 11-19.

Er du bange for spøgelser?
Er du ikke bange, kan du gå på opdagelse i spøgelseslabyrinten i Tumlegården. Der kan naturligvis ikke afsløre for meget – kom selv og prøv den. Labyrinten er delt i to, en for de store modige børn og voksne og en for de mindre børn.

Masser af aktiviteter for hele familien
Alt fra spøgelsesjagt, græskarskæring til “ram et spøgelse” finder du i Tumlegården. Udendørs kan man tage familien med på skattejagt, ride på æsel eller køre på ATV. Og om eftermiddagen tænder de op i bålet, hvor man kan riste skumfiduser. Æselridning, ATV og skumfiduser er ikke gratis, men det er de andre aktiviteter.

Græskarskæring
Der er købt hundredevis af græskar hjem. Det er gratis for børnene at udfolde deres kreative evner i græskarskæring, og man kan vælge mellem at købe dem med hjem for 25 kr., eller få dem stillet ud i den japanske have.

170 kreative græskarfigurer
Rundt i haverne møder man over 170 græskarfigurer – både kendte og nye skræmmende skeletter og edderkopper. I månedsvis har der været gang i at udtænke nye idéer og kreere nye klæder til mange af halmfigurerne med græskarhoveder, som står rundt i haverne og på dyreområdet. Man kan bl.a. møde Snehvide og de syv små dværge, mange andre fra H.C. Andersens eventyr og Kongefamilien i fuld galla.

Monsterburger-aften, lys i græskar og havevandring
Lørdag den 17. oktober kl. 16.30 kan man komme med på havevandring i de smukke efterårshaver. Og fra kl. 17.30 er der dømt Monsterburger-aften i caféen. Pris: Voksne 99 kr. Børn 60 kr. for alt hvad man kan spise.
Tilmelding skal ske på cafe@birkegaarden.dk senest dagen før. Husk begrænset antal pladser.

Senere samme aften lyser børnenes fantasifulde græskar den japanske have u-hyggeligt op. Denne dag lukker de først kl. 19. Om dagen er der de samme aktiviteter, som de andre dage.

Se programmet her

Læs mere om Birkegårdens Haver her

Pressefoto