De første mange sommerdage har allerede ramt sommerlandet, og det samme har dette års destinationsavis. ”Rundt om Sjællands Vestkyst 2018” er på 40 sider og trykt i 80.000 eksemplarer.

Avisen skal inspirere til de gode oplevelser, som Sjællands Vestkyst er fuld af. Så uanset om du er her en uge, en weekend eller en eftermiddag, er avisen stedet at starte, når du er ankommet til destinationen og skal planlægge dagene.

Og dette års avis byder ikke bare på inspiration til sommerferien, som noget nyt er der i år også fokus på oplevelser i efteråret og om vinteren. På midtersiderne kan du på et stort kort over destinationen se mange af de oplevelser som Sjællands Vestkyst byder på, så du hurtigt får overblikket over, hvor turen kan gå hen.

Her finder du avisen
Avisen kan du allerede nu finde alle steder, hvor gæsterne normalt færdes, ved attraktioner, oplevelsessteder, overnatningssteder og de 15 Turistinspirationer, der findes i hele destinationen. Og avisen bliver i disse dage også omdelt til vores 12.000 feriehuse langs kysten.