Så er den her! Den nye TUCSON Plug-in Hybrid med knivskarpt SUV-design, ny 1.6-turbomotor med 6-trins automatgearkasse, firehjulstræk, masser af udstyr og hele 265 hk. Priserne begynder ved 309.995 kr. – og kan privatleases fra kun 3.345 kr. om måneden.

Danskerne er blevet glade for plug-in hybridbilen, der med sin kombination af en el- og benzinmotor kan gøre hverdagen både grønnere og mere fleksibel. Mere end 20 % af alle nyregistrerede biler i maj 2021 var plug-in hybrider, ifølge tal fra brancheorganisationen De Danske Bilimportører. Samtidig mærker man hos Hyundai Kalundborg, at SUV-biltypen de seneste år er blevet mere og mere populær.

Plug-in hybrid med 265 hk
Med TUCSON som plug-in hybrid kan man køre op til 62 kilometer på el, hvilket dækker en stor del af det daglige kørselsbehov, f.eks. pendling til og fra arbejde. TUCSON Plug-in Hybrid tilbydes i fire udstyrsvarianter: Pure, Essential og Advanced samt N Line, der alle har en 1.6 T-GDi benzinmotor med automatgear, 265 hk og firehjulstræk, og så må de alle trække op til 1.350 kg.

TUCSON Plug-in Hybrid er spækket med udstyr som standard – også når det gælder sikkerhedsudstyr. Allerede fra Pure-varianten får man bl.a. 8″ touchskærm med trådløs Apple CarPlay og Android Auto, adaptiv fartpilot, som holder den fart, man har bestemt sig for og tilpasser sig samtidig den forankørende bil. Kombineret med automatgear får sikkerheden endda et ekstra løft. Derudover får man bakkamera, Bluetooth, 2-zonet klimaanlæg, LED-kørelys, halogenforlygter med bi-funktion til nær- og fjernlys, automatisk nødbremse med fodgænger- og cyklistgenkendelse samt drejefunktion, automatisk skiltegenkendelse, eCall, aktiv vognbaneassistent med følgefunktion og 19″ alufælge. Pris fra 309.995 kr.

Vælger man Essential, der koster 15.000 mere, får man yderligere 10.25″ digital instrumentering, varme i rat og forsæder, baksensor og LED-kombinationsbaglygter.

Advanced tilføjer bl.a. en stor touchskærm på 10.25″, 3-zonet klimaanlæg, aktiv blindvinkel-sensor, LED-forlygter til nær- og fjernlys samt Bluelink, der bl.a. gør det muligt at forvarme bilen via en app. Advanced-varianten fås fra 359.995 kr.

Den såkaldte N Line-version har en ekstra sportslig og markant fremtoning – både på ind- og udvendigt – og priserne begynder ved 374.995 kr.

Fra kun 3.345 kr. om måneden
Hyundai TUCSON Plug-in Hybrid kan privatleases fra 3.345 kr. om måneden med en udbetaling på 29.995 kr. Det kan også gøres med en lavere udbetaling på 14.995 kr. og 3.895 kr. pr. måned, altså kun 550 kr. mere om måneden. Løbetiden på Hyundais privatleasing er 36 måneder og inkluderer 15.000 km om året. Ekstra kilometer kan tilkøbes – op til 30.000 km om året.

Attraktiv beskatning
TUCSON har tiltrukket sig masser af positiv opmærksomhed siden sin introduktion – også på firmabils-markedet. Og nu bliver interessen næppe mindre. Den nye TUCSON Plug-in Hybrid lanceres nemlig med et særligt lavt beskatningsgrundlag. For eksempel fås TUCSON Plug-in Hybrid Essential fra 289.995 kr. i beskatningsværdi og TUCSON Advanced fra 309.995 kr. Begge med automatgear, firehjulstræk og 265 hk.

Pressefoto