Kom og være med når Kalundborg Biblioteker og Snertinge Biblioteksgruppen invitere til et spændende foredrag med tidligere Chefpolitiinspektør Per Larsen.

Torsdag den 24. februar 2022 kl. 19:00-21:00 i Biblioteksinfo, Snertinge, har du mulighed for at opleve et spændende, vedkommende og humoristisk foredrag med tidligere Chefpolitiinspektør Per Larsen. Det bliver bestemt ikke kedeligt når Per Larsen fortæller om både politiarbejde og en alvorlig kamp på egen krop.

Per Larsen, der er tidligere chefpolitiinspektør og nu rådgiver i kriminalitetsforebyggelse og bandekonflikt, er Københavner med stort K. Derfor er han glad for at kunne fortsætte med at arbejde for den by han holder af, selv om han nu har stoppet sit politiarbejde. Per Larsen har bl.a. stået i spidsen for efterforskningen 1988-91 af Blekingegadesagen og af kriminaliteten i forbindelse med rockersagen 1996-97. Han har ofte optrådt som talsmand for politiet i medierne. Godt og vel 40 år blev det til i politiet, og vi kender bl.a. Per Larsen fra alle kampe mod f.eks. Autonome og bandemedlemmer. Per Larsen vil også komme ind på en anden hård kamp, nemlig kampen mod kræft, som ramte ham i 2008, og om hvordan han har tacklet sygdommen, gennem bl.a. et optimistisk livssyn. 

Lyder det som et arrangement du gerne vil være med til, så kan billerne bestilles via www.kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personalet i bibliotekernes betjeningstid.

Prisen pr. billet er 85,- kr. for medlemmer af Biblioteksklubben. Normalprisen er 95,- kr. Biblioteksinfo Snertinge finder du på Vesterlundens Aktivitetscenter 1 i Snertinge, og dette foredrag er arrangeret i samarbejde med den frivillige biblioteksgruppen i Snertinge.

Pressefoto