Kenneth Nefling alias The Victim kommer til Ubby Bibliotek og underholder

Når Kalundborg biblioteker offentliggør deres næste arrangementskatalog, har Hvidebæk lokalråd stået for underholdningen på Ubby bibliotek. Helt eksklusivt har de fået kontakt til Kenneth Nefling alias “The Victim”, som kommer og giver et par numre lørdag den 25. januar kl. 10.00 på Ubby bibliotek. Når Kalundborg biblioteker offentliggør deres næste arrangementskatalog, har Hvidebæk lokalråd stået for underholdningen på Ubby bibliotek. Helt eksklusivt har de fået kontakt til Kenneth Nefling alias “The Victim”, som kommer og giver et par numre lørdag den 25. januar kl. 10.00 på Ubby bibliotek.

Pressefoto

Kenneth Nefling er lokal fra Kalundborg kommune, og har bla. trådt sine barnesko på Buerup skole. Kenneth Nefling besluttede, at var musikkens vej han ville gå, og derfor rykkede han til Århus og indspillede et par sange I 2017 udkom debut ep’en “Letting Go”, som blev taget rigtig godt imod af DR’s P4, hvor 4 ud af 6 af sangene fra ep’en er blevet spillet. I efteråret 2018 underskrev The Victim en kontrakt med pladeselskabet Target Group (Savage Rose, Hush m.f.).

Musikmagasinet 33Plus har bl.a. skrevet: ”Det er således et åbenlyst talent, der nu endelig springer ud, og 33Plus ser ingen grund til at albummet ikke kan ramme musikhjerterne hos et publikum, som med selvfølgelighed lytter til musik af f.eks. Passenger, Ed Sheeran, Jason Mraz og Josh Ritter.”

Man kan som publikum se frem til en guidet tur igennem følelsesregisteret når Kennet Nefling alias ”The Victim” kommer til Ubby og spiller et par sange mens han spiller på sin guitar. Undervejs bydes på lidt at drikke og noget sødt til tanden, ligesom Dan Hansen er blevet inviteret til at deltage og præsentere det nye arrangementsprogram.

Kalundborg biblioteker er utrolig glade for samarbejdet med Hvidebæk Lokalråd. De har mange kontakter og giver altid en hjælpende hånd ved biblioteksarrangementer i Ubby. Det er bl.a. deres store hjælp og input, der er årsag til, at Kalundborg biblioteker kan præsentere så skarpt og kvalificeret arrangementsprogram i Ubby. Når Kalundborg biblioteker præsenterer deres arrangementsprogram lørdag den 25. jan. kl. 10.00 i Ubby Bibliotek, er Hvidebæk Lokalråd derfor også medværter. Mød bare op til en hyggelig formiddag, som er gratis at deltage i.

Vil man læse mere om hele programmet for offentliggørelse af Kalundborg Bibliotekers arrangementsprogram, så tjek det ud på www.kalundborgbib.dk