Mød Vækstfonden på tomandshånd hos Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Hvordan kunne du udvikle din virksomhed, hvis du havde to millioner til investeringer?

Eller fire?

Eller otte?

Mange kender navnet Vækstfonden, men ved ikke rigtig, hvad de laver og for hvem. Det er ærgerligt, for de kan ofte hjælpe virksomheder til bedre produktivitet og større overskud.

Skab udvikling i din virksomhed med Vækstfonden

Vækstfonden er sat i verden for at skabe udvikling i danske virksomheder med vækstpotentiale, ved at sikre finansiering til virksomhedernes investeringsbehov. Ofte oplever de, at virksomheden ser helt nye muligheder, når den præsenteres for nogle af de finansieringsværktøjer, Vækstfonden kan tilbyde.

Enestående mulighed for at mødes med Vækstfonden

Den 22. april har vi booket to af Vækstfondens dygtige medarbejdere. Dem kan du møde 1-1 til en fortrolig, uforpligtende og uformel samtale om din virksomheds vækstmuligheder og om Vækstfondens muligheder for at understøtte den med investeringer, lån eller garantier.

Den mulighed vil vi rigtig gerne bringe videre til vores medlemmer. Du kan booke 45 minutter med Vækstfondens medarbejdere. På den tid kan I nå at få taget en fortrolig indledende samtale med udgangspunkt i netop din virksomheds situation og fremtidsscenarier.

Det foregår hos os på erhvervskontoret torsdag den 22. april fra kl. 8.30 – 16.00. Tiden booker du hos Rikke på mail info@kalundborgerhverv.dk eller på telefon 59 55 00 55.

Det er gratis for dig, der er medlem af Kalundborgegnens Erhvervsråd.

Læs mere her

Foto: ABW