I flere år har danskerne indtaget førstepladsen som verdens mest grillende folkefærd. Stadigt flere griller året rundt, og på terrasser og i haver landet over bliver der eksperimenteret ved grillen som aldrig før. Men hvad gør man, når huset skiftes ud med en lejlighed, og terrassen bliver til en altan? Det spørgsmål stiller Weber.

Slip for tunge gasflasker

På langt de fleste altaner er det ikke tilladt at benytte en kulgrill, og det klassiske alternativ – gasgrillen – kan være en besværlig løsning, hvis man ikke kan eller ønsker at slæbe den relativt tunge gasflaske op i etagebyggeriet.

Smager som tilberedt på kulgrill

Nu har Weber introduceret en grill, der ikke blot gør det let og lovligt at grille på altanen, men som også bevarer den rigtige grill-følelse. Weber Pulse er navnet den elgrill, der allerede er godt i gang med at rykke ved de gængse forestillinger om, hvad en elgrill kan.

Smagen er også ægte grill. Selv profesionelle kokke har svært ved at smage forskel på, om kødet er grillet på en kul-, gas- eller elgrill. “Den elgrillede har tydeligt grillmønster” og “Både kul og el giver en fantastisk god grillning og smag” var nogle af de flotte ord, kokkene gav Weber Pulse med på vejen efter en blindsmagning.

Pulse fås med én eller to grillzoner, med eller uden sidebord – og med eller uden montering på vogn. Det er med andre ord muligt at vælge præcis den kombination, man har plads til og brug for.

Brugervenligheden er også helt i top. Sæt blot stikket i kontakten og skru op for temperaturen – den kan følges helt præcist i det digitale display. Lettere bliver det ikke. Pulse har endda integreret iGrill-teknologi, det digitale grilltermometer, som kan følges via en gratis app til mobiltelefonen.