download (2)Det bliver den nuværende konstituerede skoleleder på Svebølle Skole, Anders Thue Knudsen, som ansættes som skoleleder.

Anders Thue Knudsen har været konstitueret skoleleder på Svebølle Skole siden begyndelsen af indeværende skolelår.

Igennem hele sin lærer-karriere har Anders Thue Knudsen, bortset fra en afstikker til Vordingborg, været ansat i skoler i Kalundborg Kommune, begyndende med Raklev Skole over Tømmerup Skole og videre til Skolen på Herredsåsen inden ansættelsen på Svebølle Skole.

– Anders Thue Knudsen har allerede bevidst sit værd som leder, såvel på Raklev Skole som på Skolen på Herredsåsen. Svebølle Skole får en skoleleder som kan føre eleverne ind i en fremtid, hvor rygsækken er proppet med læring, hvilket sikrer at eleverne kan begå sig i fremtidens uddannelsessystem. I Kalundborg Kommune arbejder vi benhårdt for at eleverne bliver fremtidssikret samtidig med at de oplever glæde og trivsel i skolerne, siger direktør Hanne Dollerup.

Anders Thue Knudsen har været viceskoleleder på Raklev Skole, konstitueret skoleleder på Tømmerup Skole, afdelingsleder på mellemtrinet på Skolen på Herredsåsen, afdelingsleder i udskolingen på Skolen på Herredsåsen, afdelingsleder for Kalundborg 10. klasse Center og konstitueret viceskoleleder på Skolen på Herredsåsen, inden han kom til Svebølle Skole.

– Jeg glæder mig til at videreudvikle Svebølle Skole. I den daglige kontakt med elever og forældre skal både personale og skoleleder/ledelse være fyrtårne og faglige autoriteter, som elever og forældre trygt henvender sig til for i dialog, at skabe vilkår for den enkelte elevs maksimale udbytte af sin skolegang, siger Anders Thue Knudsen.

Svebølle skole har knap 300 elever fordelt på et spor fra 0. til 9. klasse.

Anders Thue Knudsen har, udover sin læreruddannelse, også en diplomuddannelse i ledelse og er dermed fagligt godt funderet til at føre Svebølle Skole videre.

Anders Thue Knudsen er bosat i Kalundborg med sin kæreste og deres fire sammenbragte børn.