Kids-world.dk er tilbage igen i år med deres populære julekalender, der er fuld af billigt børnetøj fra en lang række af de mest populære børnetøjsbrands i Danmark.

Børnefamilier i Kalundborg kunne åbne den første låge den 1. december, hvorefter hver dag frem til juleaften præsenterer et stærkt tilbud med rabat på intet mindre end 25 procent.

I år indeholder julekalenderen med billigt børnetøj mærker som Joha, Stella McCartney, By Lindgreen, Freds World, Petit Piao, Hust and Claire, Sofie Schnoor og mange, mange flere.

Sådan får du billigt børnetøj
For at du kan få de daglige tilbud fra Kids-worlds julekalender, skal du gøre følgende:

– Gå ind på Kids-world.dk
– Åben dagens låge
– Få 25% rabat på mærkerne bag dagens låge

Få julekalenderen direkte i din indbakke. Du kan også få de daglige tilbud med 25% rabat direkte i din indbakke.

Det eneste det kræver, er, at du tilmelder dig nyhedsbrevet på Kids-world.dk, så kommer der hver dag frem til jul en 25% rabatmulighed direkte i din indbakke.

Årets julekalender: Få sommerjakke med 25% rabat
Selvom vinteren for alvor er begyndt at melde sig, så er det ikke for tidligt at tænke fremad mod sommeren og gøre nogle gode besparelser, hvis børnene derhjemme skal have en ny sommerjakke.

Du kan nemlig få alt fra sommerjakker til legetøj, rulleskøjter, vinterstøvler og vinterjakker med 25 procents rabat via Kids-worlds store julekalender.

Hver dag gemmer der sig fem forskellige mærker bag lågen, som du kan få de store besparelser på den enkelte dag.

Hvor mange ting kan du så få rabat på? Kids-world har aktuelt 1.641 Joha-varer i deres sortiment, mens der er tilsvarende antal produkter under en lang række af de andre mærker, som du finder i 2021-udgaven af julekalenderen fra Kids-world.

Børnetøj med børnepenge og fri fragt
Finder du en ekstra julegave eller det perfekte sæt tøj til dine børn, så behøver du ikke være bange for, at det billige børnetøj skal vælte julebudgettet.

Du har via Kids-worlds kreditordning nemlig mulighed for at udskyde betalingen, til du får børnepenge.

Med børnepengebetaling kan du vente med at betale, indtil du får dine børnepenge i januar, hvis du køber før den 20. december.

Er du sent ude med dine julegaveindkøb og først køber efter den 20. december, så kan du udskyde din betaling til aprils børnepenge kommer.

Alle ordre i både julekalenderen og fra Kids-world har fri fragt.

Med børnepengebetaling kan du vente med at betale, indtil du får dine børnepenge i januar, hvis du køber før den 20. december. Foto: Kids-world