Børnehjælpedagens julelotteri mangler lokale sælgere

For hvert købt lod har man mulighed for at vinde et gavekort på 200 kroner til enten Jysk, Matas, BR Legetøj eller Kop & Kande.

Børnehjælpsdagen ønsker Kalundborg Hockey Klub og Rynkevangskolen 5.A et rigtig godt salg, og opfordrer samtidig flere lokale foreninger, idrætsklubber eller skoleklasser til at melde sig som sælgere.

“Kalundborg er en ganske stor kommune, så det vil være fantastisk at få flere lokale sælgere på gaden – ikke mindst for deres egen skyld, da lotteriet rummer en rigtig god indtjeningsmulighed til klub- eller klassekassen,” udtaler Anne Nielsen, som er ansvarlig for Børnehjælpsdagens lotterier.

Nye sælgere kan tilmelde sig i hele salgsperioden (31/10 – 24/12 –  2017) via Børnehjælpsdagens hjemmeside,

som du kommer til her.

Det koster ikke noget at bestille lodder, og usolgte lodder kan returneres.

Ved at købe julelodderne støtter man de lokale foreningsbørn, der tjener kr. 8,50 for hvert solgt lod til kr. 20. Overskuddet fra salget går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

 

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGENS JULELOTTERI:

Børnehjælpsdagen har stået bag Julelotteriet siden 1999

Julelotteriet er på gaden i perioden 31/10 – 24/12

Skrabelodderne bliver solgt over hele landet af børn og unge, der er tilknyttet en fritidsforening, idrætsklub eller skoleklasse

Overskuddet fra salget af julelodderne går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og udsatte unge i Danmark.

Julelodderne kan købes med både Mobilepay og kontanter

Den samlede gevinstsum i Julelotteriet er i 2017 på kr. 2.200.000

 

FAKTA OM BØRNEHJÆLPSDAGEN:

Børnehjælpsdagen støtter anbragte børn (0-17 år) samt udsatte unge (op til 29 år) i Danmark. Hjælpeorganisationen styrker børnenes og de unges kompetencer, fysiske og mentale robusthed gennem projekter og aktiviteter, der afholdes over hele landet.
Sidste år fik 9.720 børn anbragte børn og udsatte unge direkte glæde af Børnehjælpsdagens arbejde.

Børnehjælpsdagen har fokus på at inddrage børn og unge fra traditionelle familier i det velgørende arbejde efter konceptet “børn hjælper børn”. Det sker blandt andet gennem Julelotteriet, Lillebror Lotteriet og projekt ‘Ungdomsværn’.

Læs mere på Børnehjælpsdagen facebook

 

Foto: Børnehjælpsdagen