Projekt ”Liv I forsamlingshusene” er endnu engang klar med spændende tilbud, teater, koncerter og foredrag, som kan opleves i et af de mange forsamlingshuse i Kalundborg kommunes opland.

Alle tilbuddene blev offentliggjort den 24. januar, samtidig med at Kalundborg bibliotekers arrangementskatalog udkom. Har man endnu ikke fået fingrene i det populære katalog, kan man stadig nå at hente det på et af bibliotekerne, for her er at finde et helt afsnit dedikeret til forsamlingshusene i Kalundborg kommune.

Projekt “Liv I forsamlingshuset” er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune, som fik sin opstart i 2016. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene, som kommer borgerne til gavn. Det er først og fremmest Forsamlingshusenes Fællesråd og forsamlingshusene i Kalundborg kommune, som er ansvarlige for, at borgerne har mulighed for kulturelle input i kommunes landdistrikter, helt fra Røsnæs i Nord til Solbjerg i syd. Uden lokale ildsjæle, ville projektet ikke kunne tilbyde de mange foredrag, koncerter og fællesspisninger. Kalundborg biblioteker er stolte over at få del i den energi som man finder hos forsamlingshusenes bestyrelser i hele Kalundborg kommune.

Se øvrige detaljer, priser og tilmelding via www.kalundborgbib.dk eller i Bibliotekets arrangementskatalog.

Spændende arrangementer i forsamlingshusene
Ønsker man at orienterer sig i de mange tilbud, som er via projekt Liv I Forsamlingshuse, så kom forbi et af kommunes biblioteker og hent et gratis arrangements-katalog.

Her vil man bl.a. kunne læse, at færdselsbetjent Vlado Lentz kommer til Buerup forsamlingshus og holder foredrag, at Nikolai Kirk vil gæste Løve forsamlingshus for at fortælle om Nak og æd og Værslev Forsamlingshus får besøg af Fedrock, som er et Shu-bi-dua kopi band. Til foråret besøger haveeksperten Claus Dalby Reerslev forsamlingshus og Røsnæs Forsamlingshus inviterer til Jazz-koncert.

Dette er blot et udpluk af de mangeartede arrangementer der foregår i et af de 19 forsamlingshuse i Kalundborg kommune. Læs evt. mere på www.kalundborglif.dk.

Nikolaj Kirk. Pressefoto.