Er du en rigtig spillefugl?

Eller har du lyst til ny inspiration, når familien skal hive brætspillene frem? Så mød op på Ubby bibliotek, når dørene for femte gang åbnes til spildag under titlen “Byg bro med brikker”.

Lørdag d. 12. oktober kl. 10.00-13.00 inviteres alle interesserede til spildag med kendte og nye spil. Stedet er Ubby bibliotek, som lægger sammen med Ubby Forsamlingshus, Hovedgaden 19. Jerslev.

Dagen henvender sig primært til børn fra 8 år, og voksne, der gerne vil have en hyggelig formiddag. Undervejs tag selv-buffet med saft og juice, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Der afsluttes med pizza.

Peter Michaelsen, lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster giver korte oplæg og sætter alle i gang med at prøve spillene. Du bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider dit repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter.

Det er femte gang, der er brætspilsdag på Ubby Bibliotek. Også denne gang er det arrangeret af Hvidebæk Lokalråd og Kalundborg Biblioteker.

Det er gratis at deltage, men da der er begrænset plads, skal man tilmelde sig via kalundborgbib.dk under ”det sker” eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker.

Vel mødt