Er du en rigtig spillefugl? Eller har du lyst til nye inspiration, når familien skal hive brætspillene frem? Så kom til Ubby bibliotek lørdag d. 19. februar kl. 10-13.

Her vil Peter Michaelsen, lokal brætspilsekspert, og andre frivillige spilentusiaster give korte oplæg og sætte os i gang med at prøve spillene. Du bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider dit repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter.

Spildagen afholdes endnu engang på Ubby Bibliotek. Den første brætspilsdag i Ubby blev afholdt i 2017. Temaet var: ”Byg bro med brikker” – og de fleste af de udvalgte spil var brobygningsspil som Twixt, Lines of Action, Hex, Havannah, Atoll, Wings, Trax og Gonnect. Også spillene Go og Othello blev præsenteret ‒ to spil, hvor det gælder om at erobre det største territorium på brættet. Undervejs serveres frugt, og vi slutter af med pizza.

Vil du være med, så skal man tilmelde sig via www.kalundborgbib.dk under ”det sker”. Det er gratis, og både børn og voksne er velkomne. Men der er begrænsede pladser.

Pressefoto