Kom til gratis spildag med almindelige kendte og knap så kendte spil, hvor vi hygger med tag selv-buffet ‒ og pizza til slut. For børn og voksne fra 8 år.

For sjette gang afholdes Spildagen på Ubby Bibliotek. I samarbejde med Hvidebæk Lokalråd, åbnes døren til endnu en dag med sjove og udfordrende spil.

Er du en rigtig spillefugl? Og har du lyst til nye inspiration, når familien skal hive brætspillene frem? Så mød op lørdag den 15. februar kl. 10-13 på Ubby Bibliotek. Adressen er Hovedgaden 19, 4490 Jerslev.

Den lokale brætspilsekspert Peter Michaelsen, og andre frivillige spilentusiaster giver korte oplæg og sætter os i gang med at prøve spillene. Du bliver introduceret til mange forskellige spil, som alle kan spilles efter en introduktion på 1-3 minutter. Her er både de kendte spil og nye, anderledes spil, som udvider dit repertoire. Et spil varer typisk fra 10 minutter til 20-25 minutter.

Undervejs vil der være tag selv-buffet med saft og juice, samt frugt til deltagerne under hele forløbet. Vi slutter af med lækker pizza. Den første brætspilsdag i Ubby blev afholdt d. 14. oktober 2017. Temaet var: ”Byg bro med brikker” – og de fleste af de udvalgte spil var brobygningsspil som Twixt, Lines of Action, Hex, Havannah, Atoll, Wings, Trax og Gonnect. Også spillene Go og Othello blev præsenteret ‒ to spil, hvor det gælder om at erobre det største territorium på brættet.

Tilmelding senest 14. feb. kl. 8.00 via www.kalundborgbib.dk eller ved personlig henvendelse på ét af Kalundborg Biblioteker.

Pressefoto