Oplev det anmelderroste improvisationsteater i Gørlev Hallen.

Projekt ”Kulturpakker til Ældre” inviterer i samarbejde med Ældresagen i Gørlev til en underholdende eftermiddag med ’Specialklassen’. Som altid er det publikum, der inspirerer de 3 gale klassekammerater, når de improviserer musicals, hitlister, sketches, og ikke mindst deres døvetolk, som mange nok så i Året der Gak.

Du kender Specialklassen fra Zulu Comedy Galla, eller du er måske stødt på “Palle fra Kalundborg”, og andre af deres figurer fra satireprogrammet “Specialklassen” på Radio4.

Invitér dem du holder af, og få et fælles grineflip i selskab med de bedste klassekammerater: Specialklassen. Specialklassen har gennem årene lagt Danmark ned af grin, med deres anmelderroste impro comedy shows, og den bølge rider de videre på i 2021.

Det sker torsdag den 14. december kl. 14-15 i Gørlev Hallen. Det er ganske gratis at deltage, dog med den ”krølle” at der opfordres til at invitere en nabo eller bekendt med til arrangementet.

Formålet med projekt Kulturpakker til Ældre, er nemlig at styrke fællesskabet igennem oplevelser og samvær. Der er tale om en ny kulturindsats, som Ældre og Kulturudvalget har igangsat for at mindste ensomhed blandt ældre.

Gratis billetter kan bookes via www.kulturpakkerkalundborg.dk eller via henvendelse til Kalundborg biblioteker.

 

Foto: ABW