Går du med en lille drøm om at blive social og sundhedshjælper, social og sundhedsassistent, eller måske sygeplejerske, så er tiden kommet til at komme ud og få noget erfaring.

En stor hjemmeplejegruppe fuld af friske og glade mennesker i Kalundborg Kommune har brug for hjælp hen over sommeren så de også kan få holdt sommerferie. Du får selvfølgelig en fantastisk oplæring, hvor du lærer de ting du har brug for at vide for at kunne udføre arbejdet.

Hvis du skulle have interesse i et sommerjob, fuld af kolleger og borgere, og at være med til at gøre en forskel for andre mennesker, så hører de gerne fra dig.

Du må meget gerne have kørekort, men de har også cykelruter, du kan få både løse vikarvagter, kortere og længere ferievikariater, du kan få arbejde både dag eller aften, ud fra dine interesser.

Så er du glad for at arbejde med mennesker, har du et hjerte der banker for den ældre del af befolkningen, er du glad for at afvekslende arbejde hvor du i alt slags vejr bevæger dig fra sted til sted, så skal du endelig skynde dig at sende os en ansøgning, de rekrutterer løbende, så fat pennen hurtigst muligt.

Ansøgningsfrist 15. juni 2021.
Læs mere her.

Foto: ABW