Tirsdag den 13. april kl. 19 skulle der have været afholdt live inspirationsaften om Slægtsromaner fortalt af Bibliotekets personale. Men på baggrund af de nyeste restriktioner, har arrangementet nu ændret form og format, men vil blive afholdt samme dag og tid. 

Familiehemmeligheder og intriger, kærlighed og sorg. Slægtsromaner har det hele! Og så kommer de i alle afskygninger
Personalet ved Kalundborg Biblioteker har samlet en bred vifte af inspiration til slægtsromaner: livet på landet, kærlighed, nordiske slægtsromaner, store serier, byen og verden.

Bogfolkene har siddet på deres hjemmekontorer og optaget hver deres oplæg. De tager derfor forbehold for dårlig lyd, men til gengæld er optagelserne helt fri for smitte.
Du kan se med på www.kalundborgbib.dk, hvor der tirsdag den 13. april kl. 19.00 bliver offentliggjort link til arrangementet.

Slægtshistorier kan være lange serier, korte serier og strække sig over generationer, eller kan være et nedslag i en slægts historie fra en kort historisk periode, måske “kun” i et enkelt bind, men alligevel beskrivende, dyb og ind- og udtryksfuld nok til at gøre et varigt og uudsletteligt indtryk på læseren.

Det kan være delvist taget fra forfatterens eget liv og yderligere pyntet på og derfor fiktion og skønlitteratur, men kan også helt være bygget på forfatterens egen families liv, men skrevet i romanform og derfor, for os biblioteksfolk, placeret som erindringer (99.4) – men det vil vel stadig være en slægtshistorie, for sluttelig drejer det sig jo om at få skrevet en slægtshistorie som rører og griber læseren, uanset om det er fiktion eller virkelighed og hvor bogen er placeret i biblioteket.

De glæder os til at byde velkommen til en virtuel inspirationsaften, hvor du får vist spændende slægtsromaner hjemme på din skærm.

Pressefoto