Skadedyrforbudt.dk er et autoriseret skadedyrsbekæmpelsesfirma, der tilbyder hjælp til både private og erhverv på hele Sjælland. Hjemmehørende i Regstrup har de især mange faste kunder i Holbæk, men kører også gerne til Kalundborg.

Firmaet hjælper med fjernelse og udryddelse af skadedyr såsom hvepse, mus, rotter og myrer, samtidig med at de tilbyder rydning og desinfektion af boliger i forbindelse med dødsfald. Mødet med skadedyr og problemer i den forbindelse er aldrig sjove, da det ofte kan være ganske besværligt og dyrt at bekæmpe dem, hvis man venter for længe. Skadedyrforbudt.dk kan hurtigt og effektivt hjælpe dig med alle skadedyrsproblemer på en miljøvenlig måde.

”Der er sket meget indenfor udvikling af giftfrie løsninger, og vi ønsker at være med helt fremme. Vi har gennem tiden investeret i forskelligt topmoderne udstyr, som dels skal sikre at bekæmpelsen er effektiv, dels at bekæmpelsen kan foregå giftfrit eller med mindst mulig miljøpåvirkning, og dels at din pris i sidste ende er så billig som mulig,” oplyser indehaver Jesper Andersen.

Bekæmper og forebygger skadedyr
Mange rammes på et eller andet tidspunkt af skadedyr, hvilket aldrig er belejligt. Skadedyrforbudt.dk kan i alle tilfælde gøre noget for dig, så skaderne forebygges eller minimeres. Firmaet har førstehåndskendskab til de mange forskellige former for bekæmpelse og forebyggelse, der findes.

Du kan enten booke en engangsaftale eller indgå en fast abonnementsordning, der på længere sigt vil sørge for, at du slipper for de gener, som skadedyrene kan forårsage. I deres abonnementsordning kan kunderne vælge mellem 20 forskellige slags skadedyr til en fast, månedlig pris. Og ikke mindst gennemsigtighed i priser og vilkår for ordningerne.

Skadedyrforbudt.dk giver behandlingsgaranti på de fleste opgaver, og de er naturligvis medlem af BRANCHEFORENINGEN FOR SKADEDYRSFIRMAER.

På deres hjemmeside kan du læse mere om de forskellige former for bekæmpelse af utøj og andre skadedyr, som firmaet tilbyder. Dine skadedyrsproblemer vil af Skadedyrforbudt.dk blive behandlet hurtigst muligt, og du kan ringe og få en uforpligtende snak om problemet, hvor du kan høre, hvordan du nemmest bekæmper og/eller forebygger mulige skadedyr.

For mere information, klik her. Du kan også følge Skadedyrforbudt.dk på Facebook.