Flygt fra hverdagen og vær med til et halloween-eventyr med hekse, spøgelser og magien i havernes smukke omgivelser. Haverne er ikke kun smukke med de over 100 unikke græskarfigure, for i år er der ekstra gys og store edderkopper ude i haverne. Eventyret begynder den 12. oktober og slutter den 20. oktober fra kl. 11-17 i familieparken – Birkegårdens Haver.

Den unikke Spøgelseslabyrint
Det er 10 år siden at børnene kunne gå igennem den første spøgelseslabyrint i Birkegårdens Haver. Den gang var den ikke så stor og kun med få spøgelser. I dag er den noget sværere at finde rundt i og med mange store skelletter og spøgelser, som “hilser” på børn og voksne, når de sniger sig forbi. Til de små børn er der en lille labyrint, som ikke er så skræmmende.

Masser af aktiviteter for familier
Alt fra spøgelsesjagt og græskarskæring til “ram et spøgelse” finder du i Tumlegården, som er en stor indendørs lade. Udendørs kan din familie for eksempel gå på skattejagt, køre på ATV og bage snobrød. Det er gratis at skære græskar, og du kan vælge mellem at købe dem med hjem for 25 kr. eller få dem udstillet i den Japanske have, hvor de lyser op lørdag aften den 19. oktober. Se hele programmet på www.birkegaarden.dk.

Kreative græskarfigurer i haverne
Rundt i haverne møder du over 170 fantasifulde græskarfigurer. Grækarfigurerne er på størrelse med et menneske, og du møder bl.a. de syv små dværge, mange af H.C. Andersens eventyrfigurer, Kongefamilien, og i år er der sneget sig flere skelletmænd og store edderkopper ud i haverne.

Monsterburger-aften, lys i græskar og havevandring
Lørdag den 19. oktober kl. 16.30 kan du komme med på havevandring i de smukke efterårshaver, og kl. 17.30 starter den populære Monsterburger-aften. Husk tilmelding senest dagen før på bh@birkegaarden.dk. Senere samme aften lyser de fantasifulde og skræmmende græskar den Japanske have uhyggeligt op – denne dag har famileparken åbent helt til kl. 19!