Det er sommerferie, og det betyder Børnedage med ekstra aktiviteter for børn og familier i Birkegårdens Haver. De næste datoer er: den 20., 21. og 22., den 27. og 28. og de har Børnekunstnerdag den 4. august, hvor børnene også kan være kreative.

“Igen i år kan I prøve de mest populære aktiviteter fra de andre år, bare i en mere Corona-sikker version. I kan opleve familieskattejagt, bueskydning, perlefiskeri, ATV-kørsel, ansigtsmaling, fiskefodring, æselridning og ristning af skumfiduser. De fleste aktiviteter er gratis, når indgangen er betalt, der opkræves dog et mindre beløb for æselridning, ansigtsmaling og ATV-kørsel,” fortæller Anett Sander, som står for Børnedagene.

Udover Børnedagene afholder Birkegårdens Haver Børnekunstnerdag, som er onsdag den 4. august. Her kan børnene slippe fantasien løs sammen med den lokale keramiker Mogens Kræmer, der hjælper med at lave sjove trolde af ler.

“Har du prøvet det før, kan du få en ny trold til samlingen. Børnene må selvfølgelig tage deres trolde med hjem, og det er gratis. På denne dag kan børnene også være med til at male årets kæmpemaleri, som skal hænges op i vores indendørs legeplads, Tumlegården,” siger Anett.

Du kan finde hele programmet og alle detaljer for Børnedagene på Birkegårdens hjemmeside: www.birkegaarden.dk under Event kalender.

Foto: Birkegårdens Haver