Glæd dig til et genhør med Shu-bi-dua hits som ”Den røde tråd”, ”Kære Lone”, ”Vuffelivov”, ”Familien” og ”Stærk Tobak” når Svallerup forsamlingshus åbner dørene til spisning og musikunderholdning torsdag den 26. august kl. 18.

Alle elsker Shu-bi-dua, så enkelt er det. Tusindvis af danskere i alle aldre kan synge med på de mange uforglemmelige hits. Og det er nok ingen underdrivelse at kalde Shu-bi-dua en institution i dansk underholdning. I tæt på 40 år var Shu-bi-dua et humoristisk, musikalsk holdepunkt i dansk musik. Med Michael Bundesens bløde, behagelige og næsten tryghedsskabende stemme lå Shu-bi-dua højt på danskernes favoritlister, indtil en blodprop brat satte en stopper for Michael Bundesens livslange karriere. I efteråret 2020 døde Michael Bundesen efter et kort tidssygdomsforløb.

Shubiforsjov DUO, der består af Claus Petersen, sang og Michael Staun på guitar/kor, har i flere år underholdt med Shu-bi-dua sange. Med en stemme, der kommer meget tæt på Michael Bundesens, imponerer Claus Petersen. Læg dertil Michael Stauns forrygende guitarspil og de 2 herrers humør og musikalitet, så er der lagt op til en festlig og hyggelig stund.

Tilmelding til spisning og musikunderholdning sker direkte til Svallerup Forsamlingshus via tlf.: 24847067, eller svallerupforsam@gmail.com.
Prisen er 250,- kr. for både spisning og musik, ønskes kun musikunderholdning er prisen 125,- kr.

Arrangementet er en del af ”Liv I Forsamlingshusene”.
Se flere arrangementer på www.kalundborglif.dk

Pressefoto