Efter kort tids lukning af Shell på Sct. Jørgensbjerg genopstår tankstationen nu som et ubemandet Shell Express anlæg. Den 17. april kan bilisterne igen tanke Shell brændstof og vaske bilen i Kalundborg.

Foto: DCC Energi.

Shell stationen i centrum af Kalundborg, der siden slutmarts har været lukket, genåbner nu som ubemandet Shell Express anlæg. Officielt sker det den 17. april, hvor stationen på Sct. Jørgensbjerg 42 igen er klar til at byde bilisterne velkommen.

“Efter lidt fravær kan vi igen betjene bilisterne i det centrale Kalundborg, hvor Shell har ligget i mange år. Med genåbningen af stationen tilbyder vi hele viften af Shells kvalitetsbrændstof. Og så kan du også stadig vaske bilen i den gode, miljøvenlige bilvask, der er på stationen,” siger Søren Møller Maretti, retaildirektør i DCC Energi, som driver Shell netværket i Danmark.

Fuldt brændstofsortiment
Kalundborgs nye, ubemandede Shell Express anlæg får hele sortimentet af Shell brændstof – lige fra Shell FuelSave diesel og 95 oktan benzin til topprodukterne Shell V-Power diesel og Shell V-Power 100 oktan benzin.

“Det har været vigtigt for os at finde en hurtig løsning, så vi fortsat har en Shell station i Kalundborg – også selv om butikken måtte lukke. Vores ambition er at fastholde og udbygge netværket af Shell tankstationer herhjemme i de kommende år. Og nu kan vi heldigvis genoptage salget af kvalitetsbrændstoffer i Kalundborg. Det håber og tror jeg, at vores mange trofaste kunder og ikke mindst kortkunder sætter pris på,” siger Søren Møller Maretti.

Shell netværket bliver i dag drevet af energiselskabet DCC Energi. I Danmark tæller netværket pt. 229 bemandede og ubemandede stationer.

Om DCC Energi og netværket af Shell stationer
DCC Energi er en hastigt voksende energikoncern, som forsyner Danmark med en bred vifte af brændstoffer og energiprodukter. Selskabet er den største forhandler af kvalitetsprodukter fra Shell og Gulf og driver netværket af Shell tankstationer i Danmark. DCC Energi omsætter årligt for ca. 7 mia. kr. og har ca. 125 ansatte. Se mere på www.dccenergi.dk.

Foto: DCC Energi