Dansk Vindag på Røsnæs lørdag den 25. september
De tre vingårde på Røsnæs inviterer igen i år til en spændende dag med guidede ture i veteranbusser, frokost på Café Dyrehøj og en række nyheder!
Tre vingårde på Røsnæs har igen i år valgt at forene kræfterne i et fælles tilbud om en spændende dag, hvor gæsterne fragtes rundt i veteranbusser og kan opleve guidede ture på de tre vingårde – fra den nyeste til den største og til den ældste vingård. Book billet til rundturen her.

Stig ombord i veteranbussen allerede på Kalundborg Station
Veteranbussen starter på Kalundborg Banegård, så gæster kan ankomme med toget og stige direkte ombord på turbussen. Og de vil naturligvis blive returneret til stationen, når dagens program er omme.

Lær mere om hvordan man kan lave god vin i Danmark
Gæsterne vil undervejs få et godt indblik i vindyrkning i praksis, og i hvad der kræves for at lave god vin i Danmark. Alle tre steder vil der være smagsprøver på gårdenes egne vine, ligesom frokosten på Café Dyrehøj bliver ledsaget af tre vine fra Dyrehøj Vingaard.

Dagens program
For gæster der kommer med tog. Afgang fra Københavns Hovedbanegård kl. 8.48 ankomst til Kalundborg Banegård kl 10.13. Gæster der ankommer med tog stiger på bussen på banegårdspladsen.
Senest kl. 10.15 Øvrige deltagere parkerer bilen på Dyrehøj Vingaard og stiger på bussen
10.45 -11.45 Stub Vingaard (Skambækgården) v. Carl F. Stub Trock
12.00 – 12.45 Frokost på Café Dyrehøj (’Vinbondens bræt incl. tre vine)
12.50 – 13.50 Dyrehøj Vingaard v. Tom Christensen & Betina Newberry
14.00 – 15.15 Røsnæs Vingård v. Anders Lejbach
15.15 Bustur tilbage til Dyrehøj Vingaard og derefter til Kalundborg Station
16.45 Tog afgang fra Kalundborg Station ankomst KBH H kl. 18.12

Foto: SDL