Kalundborg Bibliotekerne inviterer til release-fest for efterårskataloget 2017

Glæd dig! Kalundborg Biblioteker er stolte over at sende endnu et programkatalog på gaden, spækket med kulturelle oplevelser, og kataloget har aldrig været større end nu! Det fejrer vi med en release-fest d. 19. august kl. 10-13 – vi håber at se jer:

Kl. 10-13 på Kalundborg Biblioteker,

Kataloger udleveres og billetter købes til efterårets mange nye arrangementer, der vil være både godt til ganen og sødt til tanden, og kreative værksteder for store og små i Høng, Gørlev og Kalundborg – med præmier til de særligt produktive!

I år er kataloget vokset betydeligt, og vi er stolte af at have både Røsnæs Naturskole og SIK Sprogcentret i Kalundborg med for første gang. Med Røsnæs Naturskole kan man i efteråret opleve alt fra opera- og visesangere til Naturens Dag med værksteder, hundetræning og pandekager over bål, mens Sprogcentret tilbyder Forberedende VoksenUndervisning og OrdBlindeUndervis-ning.

Når naturskolen og sprogcentret nu indgår i Kalundborg Bibliotekers programkatalog, er det efter ønsket om, at alle borgere i Kalundborg Kommune skal have en god og håndfast adgang til de samarbejdspartnere, biblioteket allerede har og hele tiden får flere af. Med det store efterårskatalog i hånden har alle med appetit på nye kulturelle oplevelser det oplagte kompas.

Der er noget for alle, når kataloget for efteråret 2017 udstiller et bredt spektrum af arrangementer og kulturtilbud på Kalundborg Biblioteker.

Foto: Kalundborg Biblioteker