Overvejer du at få en Leisure Management-studerende i praktik? Kom med og præsentér din virksomhed online for Professionshøjskolen Absalons studerende.

Du får mulighed for at præsentere din virksomhed og praktikmulighed til ca. 110 potentielle praktikanter via denne online-event.

Praktisk information
Dato: 22. april
Tidsrum: 15-18.00
Sted: Zoom Meeting

Dagen kræver ingen særlig forberedelse fra dig som virksomhed, ud over hvad du vil fortælle om din virksomhed, og det man kan forvente af jeres virksomhed som praktiksted.

Leisure Management-uddannelsen er en professionsbacheloruddannelse på 3½ års varighed, der sigter mod beskæftigelse inden for leisurebrancherne, dvs. brancher, som i særlig grad servicerer forbrugernes fritids- og oplevelsesorienterede aktiviteter.

De studerende, du potentielt kan få i praktik, læser på 3. år (5. semester) af uddannelsen og har derfor allerede en solid teoretisk baggrund, som de skal ud og prøve af i en 5 måneders praktik.

Praktikopgaver ligger typisk inden for:
Marketing
Digitale og sociale media platforme
Optimering af kundeoplevelser
Destinations- og turismeudvikling
Sport management
Udvikling og afvikling af event/festival
Frivilligledelse
Fundraising og sponsorater
Læs mere om praktik og forventninger til praktikstedet i vores praktikfolder.

Alle studerende, der deltager på dagen, skal i praktik i efteråret 2021, så chancen for at finde det perfekte match til din virksomhed er meget stor.

Tilmelding
Tilmelding og spørgsmål sendes per mail til Marie-Josée Jensen på mail: mjje@pha.dk eller telefon: 7248 2287 inden 6. april 2021.

Kan du ikke deltage, men ønsker en praktikant til efteråret 2021, så send et praktikopslag til mjje@pha.dk hurtigst muligt, så formidler de det videre til deres studerende.

Læs mere her

Foto: ABW