Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet d. 3/11 til 14/11 – 2017 

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Spirituskørsel – Tingvej, Høng – Kalundborg

Kl. 21.25 anholdt og sigtede politiet en 18-årig mand fra Korsør for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol.

 

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 08.59 var en 44-årig mand fra Jerslev Sj. kørt i nordlig retning i en varebil og ville foretage en vending på vejen. Herunder blev han påkørt af en 70-årig mand fra Kalundborg, der på en lille knallert kørte også i nordlig retning. Knallertkøreren væltede og blev tilset af en tilkaldt lægeambulance, men han var sluppet uskadt fra uheldet. Politiet optog rapport om uheldet, da føreren af varebilen mistænkes for at have overtrådt færdselsloven.

 

Vold – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 20.06 fik politiet en anmeldelse fra bekendte til en 20-årig mand fra Kalundborg om et overfald, som var sket få minutter tidligere ved indgangspartiet til Kalundborg Station. Her var den 20-årig umotiveret blevet tildelt lussinger og knytnæveslag, så han faldt omkuld. Efterfølgende blev han trampet i hovedet og fik hovedet slået ned i jorden. Overfaldsmændene var en gruppe på ca. 8 personer, der blev beskrevet som personer med anden etnisk oprindelse end dansk. Offeret slap væk og fik via bekendte slået alarm til politiet, som ledte forgæves efter grupperingen i Kalundborg. Den 20-årige blev sendt på skadestuen til undersøgelse og behandling og skal efterfølgende afhøres nærmere omkring overfaldet. Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket grupperingen på de ca. 8 personer i området ved stationen og i selve byen lørdag aften.

Spiritus-/narkokørsel – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 04.02 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Kalundborg for både spiritus- og narkokørsel i en personbil. Alkometertesten gav udslag til over det tilladte, ligesom en narkometertest indikerede, at den 20-årige også var påvirket af amfetamin under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

 

Brand – Bjergsted, Kalundborg

Kl. 13.21 blev anmeldt om brand på Astrupvej, hvor der var ild i en svinestald. Det viste sig, at to lamper var smeltet ned over to svin, der måtte aflives af en tilkaldt dyrlæge. Der var lettere sodskade på loftet ellers ingen yderligere skade. Branden var således meget hurtig slukket.

 

Molotovcocktail fundet i privat indkørsel – Tystrupvej, Store-Fuglede – Kalundborg

Kl. 07.38 fik politiet en henvendelse fra en borger, der i sin indkørsel og langt fra anmelderens hus havde fundet en molotovcocktail efterladt. Den var blevet placeret på stedet i løbet af natten. Politiet afhentede molotovcocktailen, der bestod af en flaske med brændbare væsker og en klud i flaskehalsen. Molotovcocktailen undersøges nu nærmere i et forsøg på at finde ud af, hvem der kan have anbragt den på stedet.

 

Brag i gaden – Bygaden, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 18.51 anmeldte en lokal borger, at flere unge mennesker skød, formentlig, kanonslag af på gaden og i området omkring skolen. En patrulje, der var i nærheden, kunne dog ikke finde hverken unge mennesker eller rester af afskudte kanonslag/fyrværkeri i området. Det er således uopklaret, hvorfra de høje brag er kommet.

 

Telefon beslaglagt – Kalundborg

Kl. 22.33 kunne politiets servicecenter konstatere, at en 45-årig kvinde fra Kalundborg inden for seneste ca. seks timer havde kontaktet politiet uden grund 34 gange, hvor hun havde talt om emner mv., som var politiet helt uvedkommende. På grund af omfanget måtte politiet meget alvorligt henstille hende om ikke at forstyrre politiet uden grund. Da hun ufortrødent fortsatte de næste par timer med at kontakte politiet uden grund, kørte politiet undtagelsesvist til kvindens bopæl i Kalundborg, hvor hendes telefon blev midlertidigt beslaglagt. Hun blev samtidig vejledt om, at telefonen kunne hentes hos politiet den følgende formiddag.

 

Brand i køkken – Ulstrup Vænge, Kalundborg

Kl. 08.41 rykkede brandvæsnet og politiet ud til brand i et køkken. Det viste sig, at en 50-årig mandlig beboer ville gøre sin ovn ren med pyrolyserens, medens han gik sig en tur. Der var følgelig opstået en mindre brand, så køkkenet var blevet sod- og brandskadet. Ingen kom til skade ved branden, som politiet dog undersøger nærmere.

 

Blufærdighedskrænkelse – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 13.20 var en kunde inde i en forretning på Frederiksberg i Svebølle. En mand gik ind i et prøverum og begyndte at onanere lige foran den 38-årige forurettede kvinde. Manden beskrives som: Mand, 35-40 år, 170-172 cm høj almindelige af bygning, dansk af udseende, brunligt mellemlangt hår, sort eller grøn jakke, og blå bukser.

 

Narkopåvirket bilist – Kalundborg

Kl. 05.35 anholdt politiet en 25-årig mand fra Kalundborg, der blev truffet kørende i bil på Holbækvej. Pgl. var påvirket af narkotika, og var i øvrigt i besiddelse af syv kanonslag, så han blev også sigtet for overtrædelse af fyrværkeriloven. Han blev løsladt efter afhøring og udtagelse af en blodprøve.

 

Efterlyst butikstyv – Sct. Jørgensbjerg, Kalundborg

Kl. 12.56 ønskede en butikskontrollant politiets hjælp til at få bekræftet identiteten på en mand, som var mistænkt for at have stjålet varer i supermarkedet. Da politiet undersøgte de personlige forhold nærmere på en 50-årig mand fra Kalundborg, viste det sig, at han i forvejen var efterlyst af politiet til fremstilling i fogedretten. Politiet kørte derfor til supermarkedet for frihedsberøvelse af manden, som efterfølgende blev afleveret i fogedretten i Holbæk. Politiet har p.t. ingen oplysninger om tyveriforholdet i supermarkedet.

Indbrud i perioden:

Helsingevej, Kr. Helsinge, Gørlev
Banegårdspladsen, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Østrupvej, Kalundborg