Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet d. 10/11 til d. 21/11 – 2017

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

 

Hurtigt tyveri – Strandvejen, Reersø, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 12.13 anmeldte en 63-årig kvinde fra Gørlev, at hun på sin bopæl under ophold i garagen pludselig opdagede en fremmed mand gå rundt ind i selve beboelsen. Medens hun holdt sig skjult, kunne hun fortælle politiet om mandens gøremål, medens politiet hastigt var på vej til stedet. Til sidst forlod manden beboelsen via haven medbringende en lampe. Ved politiets ankomst var manden forsvundet fra området og havde nået at stjæle en ipad, en tablet, kontanter og en bærbar computer. Lampen fandt politiet efterladt i en hæk i nærheden. Tyven, der var gået ind ad en ulåst dør og havde stjålet effekterne, blev beskrevet som: mand, ca. 170 cm høj, kraftig af bygning, iført rød hue, sort arbejdstøj, sort halstørklæde og medbragte en Netto-plastpose. Trods eftersøgning i området fandt politiet ikke tyven. Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tricktyveri – Algade, Gørlev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.51 anmeldte en 86-årig kvinde fra Gørlev Sj., at hun kl. ca. 14.50 ved supermarkedet Rema 1000 havde fået stjålet sin pung af to fremmede kvinder, som havde afledt hendes opmærksomhed ved at stille hende nogle spørgsmål om en vare. Den 86-årige befandt sig ved pantautomaten, da de to fremmede kvinder henvendte sig og brugte afledningsmanøvren til at stjæle hendes pung med bl.a. kontanter og diverse kort. De to fremmede kvinder blev beskrevet som: A: Kvinde, Østeuropæisk af udseende, 25-30 år, 160-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Talte: Østeuropæisk, Iført: blå mellemlang frakke, lys blå halstørklæde, blå bukser hvide sko medbragte større mørk dametaske; og B: Kvinde, 20-30 år, 160-170 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Lys, Hårlængde: Langt, Iført: sort tophue, rødlig kort jakke, sort nederdel, grå gamachebukser, mørke støvletter. Politiet forsøger nu at få identificeret de to mistænkte og undersøger, om der måske er videoovervågning ved supermarkedet. Lokalpolitiet i Kalundborg/Holbæk hører gerne fra personer, der har bemærket de to kvinder i området. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Færdselsuheld – Hovedgade, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 13.43 fik politiet to anmeldelser om det samme færdselsuheld, men fra hver sin part i uheldet. Parterne var dog enige om, at de begge havde været impliceret i et det samme uheld, hvor de efterfølgende var blevet uenige, således at den ene part var kørt hjem for at anmelde sagen til politiet. Parterne i uheldet var en 50-årig mand fra Jerslev Sj., som under kørsel ad Hovedgaden i Ubby blev forsøgt overhalet ud over fuldt optrukket spærrelinje af en 45-årig mand fra Kalundborg. I forbindelse hermed blev den 50-årige påkørt på venstre bagskærm, hvorefter han kørte ind til siden og standsede. Her blev han så påkørt bagfra af den 45-åriges bil. Parterne kom i skænderi og skubbede lidt til hinanden, hvorefter den 45-årige forlod stedet og kørte hjem for at anmelde uheldet. Politiet forsøger nu ud fra parternes forklaringer at få opklaret, hvad der var årsagen til uheldet for at kunne klarlægge, om nogen af parterne har overtrådt færdselsloven.

Spirituskørsel – Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 05.24 anholdt og sigtede politiet en 61-årig mand fra Kalundborg for spirituskørsel i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Brandundersøgelse – Klovbygade, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 09.41 var gået ild i en ældre landejendom, hvilket en beboer på vejen havde opdaget og derfor slået alarm til brandvæsnet og politiet. Da brandvæsnet og politiet nåede frem, at bygningerne overtændt og stod ikke til at redde. Der var tale om en landejendom, som havde stået ubenyttet hen gennem mange år, og som var uden elektricitet. De foreløbige undersøgelser på brandstedet gav ikke nogen forklaring på brandens opståen. Politiet skal derfor med brandsagkyndige kigge nærmere på brandstedet i et forsøg på at finde brandårsagen.

Butikstyveri – Elmegade, Kalundborg

Kl. 18.52 rykkede politiet ud til en sag om butikstyveri, idet en kvinde var blevet tilbageholdt med fyldt indkøbsvogn uden at have betalt for varerne i den. Varerne i indkøbsvognen udgjorde en samlet værdi på 4380 kr., hvorfor en 55-årig kvinde fra Eskebjerg blev sigtet for tyveri af disse. Hun vil senere høre nærmere fra politiet, når sagen mod hende skal afgøres.

Kørsel uden førerret – Vestre Havneplads, Kalundborg

Kl. 08.52 kontrollerede politiet en bilist, som var ved at bakke bilen ind i en parkeringsbås. Bag rattet sad en 20-årig mand fra Gørlev Sj., som ikke kunne fremvise noget kørekort. Det viste sig, at han ikke havde erhvervet sig et kørekort endnu, hvorfor han blev sigtet for kørsel uden førerret. Han kan senere forvente at modtage en bøde for den overtrædelse af færdselsloven.

Mulig hjælpeløs person – Holbækvej/Stejlhøj, Kalundborg

Kl. 11.09 fik politiet oplysninger om, at en forsvundet person måske kunne opholde sig i hjælpeløs tilstand i et kolonihavehus i kolonihaveområdet ved Holbækvej/Stejlhøj. Politiet gennemførte derfor under fornøden egen sikkerhed en gennemsøgning af kolonihaveområdet for at lede en hjælpeløs person. Herunder fik politiet kontakt til en person, der havde hørt råben og skrigen i kolonihaveområdet ca. 1 time før anmeldelsen til politiet. Politiets undersøgelser i området blev afsluttet sidst på eftermiddagen uden at have fundet nogen i hjælpeløs tilstand.

Færdselsuheld / spirituskørsel – Dyssevej, Ubby, Jerslev Sj. – Kalundborg

Kl. 15.10 fik politiet via alarm 112 melding om et færdselsuheld, hvor en personbil med tilkoblet campingvogn var forulykket. Politiet traf på uheldsstedet en spirituspåvirket, 66-årig mand uden fast bopæl. Da han havde været fører af vogntoget, som var kommet i slinger under kørslen, blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Det viste sig, at han tillige var frakendt førerretten i forvejen, men også sigtet for den overtrædelse af færdselsloven. Den anholdte blev løsladt efter afhøring til sagerne og udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Et bugseringsselskab blev tilkaldt til flytte campingvognen, der lå på hovedet halvt ude på kørebanen, medens bilen lå på siden i rabatten. Ingen kom til skade ved uheldet, hvor der ikke var andre trafikanter involveret.

Færdselsuheld – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 08.59 var en 44-årig mand fra Jerslev Sj. kørt i nordlig retning i en varebil og ville foretage en vending på vejen. Herunder blev han påkørt af en 70-årig mand fra Kalundborg, der på en lille knallert kørte også i nordlig retning. Knallertkøreren væltede og blev tilset af en tilkaldt lægeambulance, men han var sluppet uskadt fra uheldet. Politiet optog rapport om uheldet, da føreren af varebilen mistænkes for at have overtrådt færdselsloven.

Vold – Banegårdspladsen, Kalundborg

Kl. 20.06 fik politiet en anmeldelse fra bekendte til en 20-årig mand fra Kalundborg om et overfald, som var sket få minutter tidligere ved indgangspartiet til Kalundborg Station. Her var den 20-årig umotiveret blevet tildelt lussinger og knytnæveslag, så han faldt omkuld. Efterfølgende blev han trampet i hovedet og fik hovedet slået ned i jorden. Overfaldsmændene var en gruppe på ca. 8 personer, der blev beskrevet som personer med anden etnisk oprindelse end dansk. Offeret slap væk og fik via bekendte slået alarm til politiet, som ledte forgæves efter grupperingen i Kalundborg. Den 20-årige blev sendt på skadestuen til undersøgelse og behandling og skal efterfølgende afhøres nærmere omkring overfaldet. Lokalpolitiet i Holbæk/Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket grupperingen på de ca. 8 personer i området ved stationen og i selve byen lørdag aften.
Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Spiritus-/narkokørsel – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 04.02 anholdt og sigtede politiet en 20-årig mand fra Kalundborg for både spiritus- og narkokørsel i en personbil. Alkometertesten gav udslag til over det tilladte, ligesom en narkometertest indikerede, at den 20-årige også var påvirket af amfetamin under kørslen. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer.

Bilist påkørte sidespejl – Snertinge – Odsherred

Kl. 17.22 fik politiet en henvendelse om, at en bilist havde påkørt en anden bils sidespejl uden for Snertinge, men bilisten var fortsat i vestlig retning ud af byen. Anmelderen havde aflæst bilistens nummerplade, så politiet ledte efter bilisten og fik kontakt med bilen på Kalundborgvej i Hørve. Venstre sidespejl var skadet, og bag rattet sad en ædru, 73-årig kvinde fra Eskebjerg, som ikke havde generhvervet sin førerret. Hun blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Politiet fandt ikke det andet køretøj, som den 73-årige mistænkes for at have påkørt.

Ild i campingvogn – Lilleskovvej, Ugerløse – Holbæk

Kl. 16.41 slog en 19-årig mand fra Ugerløse alarm til brandvæsnet, fordi der var udbrudt brand i en ældre campingvogn, som han havde opholdt sig i. Inden branden var lyset pludselig gået ud, hvorefter de elektriske installationer begyndte at ryge. Trods brandvæsnets indsats udbrændte campingvognen, og ingen kom til skade som følge af branden. Politiet foretager ikke yderligere i sagen.

 

Indbrud i perioden:

Bakkevej, Høng
Lundevej, Kalundborg
Kalundborgvej, Kirkebyen, Fårevejle
Kalundborgvej, Holbæk
Græsmarken, Ugerløse, Kalundborg
Lavlandsvej, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Aldersrovej, Værslev, Kalundborg
Banegårdspladsen, Kalundborg
Kløvermarken, Farendløse, Ringsted
Faksbjergvej, Svebølle
Lavendelvej, Svebølle
Anemonevej, Svebølle
Rosenhaven, Svebølle