Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 1. december til 12. december 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fremstilling i grundlovsforhør – sag fra Høng, Kalundborg.

En 24-årig mand fra Høng blev fremstillet i grundlovsforhør sigtet for salg af narkotika. Han blev fængslet til den 020118.

Salg af narkotika – Høng, Kalundborg.

Politiet var onsdag eftermiddag på en adresse i Høng, hvor der blev ransaget efter narkotika. Politiet fandt en større mængde amfetamin på adressen. Ejeren af amfetaminen, en 24-årig mand,var ikke til stede, men han meldte sig kl. 0056 natten til torsdag til politiet, hvor han blev anholdt. Den 24-årige fremstilles i et grundlovsforhør torsdag med krav om varetægtsfængsling.

Narkobilist – Cobavej, Høng – Kalundborg

Kl. 1140 anholdt og sigtede politiet en 21-årig mand fra Helsinge for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer.

Brugstyveri af bil – Høng, Kalundborg.

Kl. 2355 bemærkede en politipatrulje, at en mand var i færd med at tanke en bil på Slagelsevej. Bilen var i forvejen anmeldt som stjålet. Føreren af bilen, en 20-årig mand fra Høng, blev sigtet for brugstyveri af bilen. Han blev løsladt senere på natten. Sagen behandles senere i retten.

Mistænkeligt forhold – Kaldred, Kalundborg.

Kl. 1554 bankede det på døren til et hus på Pilemosevej. En østeuropæisk kvinde forsøgte på dårligt engelsk at skaffe hjælp til en mand, der lå i rabatten. Da anmelderen ikke ville hjælpe, så rejste manden sig mirakuløst op og fejlede tilsyneladende ikke noget.

Det må antages, at de to udlændinge ville lave et tricktyveri.

Sur passager i bil – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 1810 ville politiet kontrollere en bilist og de personer, der var i bilen. En passager i bilen – en 18-årig mand fra Kalundborg – var dog så sur over politiet, at han var støjende og råbte bl.a. “Fuck!” efter politiet, så politiet til sidst kortvarigt måtte frihedsberøve ham og give ham håndjern på. Den 18-årige blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen på grund af sin adfærd og løsladt knap et kvarter senere, da han var faldet til ro. Han vil nu få en bøde tilsendt som afgørelse på sagen.

Vold – Skibbrogade, Kalundborg

Kl. 2057 fik politiet en melding om, at hele tre mænd var blevet overfaldet og slået af den samme gerningsmand. Politiet kørte til stedet og fik kontakt til tre mænd på 52, 60 og 63 år alle fra Kalundborg, der af samme gerningsmand havde fået slag, spark eller knytnæveslag i ansigtet. Alle tre blev efterfølgende sendt på skadestuen for at få registreret deres skader, og politiet ledte indtil videre forgæves efter gerningsmanden, der blev beskrevet som: mand, 20-30 år, iført beige/hvide baggy-bukser, sort dunjakke og håret sat op i en hestehale. Gerningsmanden var flygtet fra stedet ad Skibbrogade og blev sidst set ved Vestre Havneplads.

Kl. 0002 opstod der uro ved en restauration, hvor nogle personer var i færd med at trænge ind for at hente en jakke, som efter det oplyste muligt tilhørte gerningsmanden til voldssagen tidligere på aftenen. Gæsterne var ankommet til stedet i to biler og optrådte truende over for både gæster og personalet på restaurationen. De havde dog forladt området / Skibbrogade inden politiets ankomst, idet politiet ikke fandt de to biler, som de var kørende i. Ingen led overlast ved deres “besøg” på restaurationen.

Lokalpolitiet i Kalundborg hører gerne fra personer, der har bemærket overfaldene, eller som kan give oplysninger om gerningsmandens identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Narkokørsel / kørsel uden førerret – Holbækvej, Kalundborg

Kl. 0130 anholdt og sigtede politiet en 17-årig ung mand fra Regstrup for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. En narkometertest indikerede, at den 17-årige var påvirket af kokain og hash under kørslen. Den 17-årige havde heller ikke nået at få et kørekort og blev også sigtet for kørsel uden førerret. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve, og politiet underrettede hans forældre om sagerne.

Anholdelse – Kalundborg.

Kl. 1620 anholdt politiet en 37-årig mand fra Holbæk, der på jernbanestationen i Kalundborg optrådte provokerende og voldeligt. Han blev fjernet fra stedet af politiet, der gav ham en bøde for sin optræden efter reglerne i ordensbekendtgørelsen.

“Er du klar til et pust” – Kalundborg.

Politiet var torsdag mellem kl. 0830 og kl. 1000 på besøg på Hareskovvej, hvor 800 bilister blev standset og fik udleveret en ballon og en flyer med “er du klar til et pust” for at minde bilisterne om, at man ikke skal køre spirituskørsel.

Dernæst gik turen til Gørlev, hvor politiet uddelte 50 flyers, og hvor sigtede tre for kørsel uden at bruge sikkerhedssele.

Mange bilister blev noget overrasket over at tale med politiet under de omstændigheder, men de fleste tog det med et godt humør.

Politiet håber så, at det gode budskab breder sig, så vi ikke standser påvirkede bilister i de næste weekender, hvor mange er til julefrokoster.

Spirituskørsel – Kalundborg.

Kl. 1422 kørte en bil i grøften på Holbækvej ved Tømmerup. Bilen blev ført af en 36-årig mand fra Kalundborg, der viste sig at være påvirket af spiritus. Han fik derfor udtaget en blodprøve. Pgl. kom ikke til skade ved uheldet.

Mistænkeligt forhold – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 2115 blev tre mænd overrasket i en have på Hegnet af anmelderen. De tre medbragte lommelygter og de stak af fra stedet, da de blev råbt an af anmelderen. Det lykkedes ikke politiet at få fat i de tre.

Indbrud i villa – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 0829 bemærkede et vidne, at der var indbrud i en villa på Gl. Skovvej, hvor to personer var i færd med at bære ting ud fra huset.

Det lykkedes ikke politiet i første omgang at få fat i gerningsmændene, der beskrives som:

A, mand, 30-40 år, 190 cm høj, spinkel, hvidt smalt ansigt, blanke øjne, lang næse, iført sort jakke, sort tophue. B: Mand, 30-40 år, 180 cm høj, dansk af udseende, iført sort jakke , sort hue. Begge kørte fra stedet i en mørkegrå VW Golf.

Politiet efterforsker nu sagen nærmere.

Fornærmelig adfærd over for offentlig myndighed – Kalundborg.

En 25-årig mand fra Kalundborg kaldte en medarbejder ved politiet i Kalundborg for alverdens ukvemsord under sit ophold på politistationen. Den 25-årige blev sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om fornærmelig adfærd, og han kan nu se frem til at få en bøde for sin adfærd. Hvorfor han var ophidset melder historien ikke noget om.

Vold – Reersø, Kalundborg.

Politiet var kl. 0020 på en adresse i Reersø, hvor der dels var udøvet vold og hvor der blev skudt op i luften med et gevær. Politiet omringede huset, og politiet fik kaldt en 54-årig mand ud fra huset uden dramatik.

Manden blev sigtet for vold mod en 19-årig mand fra Slagelse og en 42-årig kvinde fra Reersø. Han blev løsladt i løbet af søndag formiddag. Sagen vil senere finde sin afslutning i retten. Ingen af de to forurettede kom alvorligt til skade ved volden.

Røveri mod forretning – Ugerløse, Holbæk.

Kl. 1800 kom en gerningsmand ind i Dagli’Brugsen på Hovedgaden i Ugerløse, hvor han truede med en pistol og fik udleveret kontanter fra kassen. Han stak af fra stedet i vestlig retning.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 20-25 år, spinkel, hvid hud, rundhovedet, lyst hår, talte dansk. Iført sort elefanthue med huller til øjne og mund, sort bluse, blå bukser og hvide sko. Han var bevæbnet med en pistol.

Politiet var massivt til stede i denne del af politikredsen, men det lykkedes ikke i første omgang at finde frem til gerningsmanden. Politiet hører meget gerne fra personer, der har hørt eller set noget i relation til røveriet, eller som ud fra signalementet kan komme med et bud på, hvem gerningsmanden kan være.

Indbrud i perioden
Kløverengen, Gørlev
Glentevej, Høng
Hovedgaden, Høng
Kulbyvej, Høng
Mosevej, Høng
Højbuen, Høng
Nytorv, Kalundborg
Slagelsevej, Kalundborg
Kløvervej, Køge
Kløvermarken, Hvalsø (2 steder)
Kløvervej, Køge (2 steder)
Oasen, Svebølle (2 steder)
Svebølle Parken, Svebølle (3 steder)
Gl. Skovvej, Svebølle