Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet 10-18. juli, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Fremstilling i grundlovsforhør – Holbæk.- sag fra Gørlev.

En 21-årig kvinde fra Gørlev blev fremstillet i grundlovsforhør efter vold på Gørlev Kræmmermarked mod to personer natten til søndag. Hun blev fængslet til den 080817.

Anholdelse – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 1515 anholdt politiet en 21-årig kvinde fra Gørlev, der sigtes for vold, der skete søndag omkring på kl. 0115 på Gørlev Kræmmermarked., hvor en 16-årig pige og en 15-årigblev udsat for vold.

Den 21-årige sidder fortsat i politiets varetægt, oganklagemyndigheden vurderer torsdag, om kvinden skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Uro – Gørlev, Kalundborg.

Kl. 0209 blev anmeldt om uro på Gørlev Marked. To personer skabte uro. Politiet blev tilkaldt, men problemerne var løst af nogle vagter på stedet, inden politiet kom frem.

Spirituskørsel – Høng, Kalundborg.

Kl. 1742 anholdt politiet en 58-årig mand fra Slagelse, der blev truffet kørende på Odinsvej. Han var påvirket af spiritus og fik udtaget en blodprøve.

Indbrud i guldsmed -Høng, Kalundborg.

Kl. 1619 blev anmeldt om indbrud i Tomas Guldsmed, Centervej, Høng, hvilket var sket kl. 0100 søndag. Gerningsmændene kom ind på stedet ved at skære hul i taget til forretningen, hvilket ikke blev opdaget i første omgang af alarmfirmaet. Derfor den sene anmeldelse.

Der er stjålet guldsmykker, ure m.v. fra stedet for et større beløb.

Politiet har foretaget undersøgelser på stedet, og der er afhørt i nabolaget.

Politiet vil meget gerne høre fra vidner, der har hørt eller set noget i relation til sagen. Ring til os på 114.

Narkopåvirket bilist – Høng, Kalundborg.

Kl. 0044 anholdt politiet en 26-årig mand fra Slagelse, der kørte i bil på Gørlev Landevej. Han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Røveri mod person – Kalundborg.

Mandag kl. 1300 fik politiet anmeldelse om et røveri, der fandt sted søndag ca. kl. 0530-0550 på Kordilgade ved et diskotek. Den 33-årige hollandske mand var i byen sammen med to kolleger fra det skib, som han var sejlende til Kalundborg i.

Han blev på et tidspunkt passet op af to afrikansk udseende mænd på 20-25 år, hvor den ene talte engelsk og den anden dansk. Begge iført mørkt tøj. Den ene bevæbnet med en kniv.

Med kniven blev forurettede truet til at udlevere nøgler, penge, mobiltelefon m.v. til gerningsmændene, der i øvrigt fik følgeskab af 6-7 personer, da forurettede gjorde modstand i forbindelse med røveriet.

Politiet vil meget gerne i kontakt med personer, der har hørt eller set noget tidlig søndag morgen, eller som på anden vis har oplysninger til sagen. Ring på 114.

Tricktyveri – Kalundborg.

Kl. 1420 var en 73-årig mand fraKalundborg udsat for et tricktyveri på Bredgade, hvor en udenlandsk mand ville have vekslet penge af forurettede. I forvirringen forsvandt manden med ca. 3000 kr. fra forurettede.

Brand – Kalundborg.

Kl. 0822 var der brand i et sommerhus på Vikingbanke. Branden opstået som følge af arbejde med at lægge tagpap på huset. Ilden blev hurtig slukket uden de store skader.

Anholdelse – sag fra Kalundborg.

Kl. 1010 anholdt politiet en 16-årig dreng fra Jerslev, der sigtes for voldtægt, der fandt sted den 280617 kl. 0000 på Vestre Havneplads i Kalundborg, hvor en 52-årig kvinde blev udsat for voldtægt. Kl. 1220 blev en 14-årig dreng fra Gørlev tilbageholdt i samme sag.

Den 16-årige bliver fremstillet i grundlovsforhør fredag med krav om varetægtsfængsling. Den 14-årige er afhørt af politiet, men han kan grundet sin alder ikke sigtes i sagen. Sagen for sidstnævntes vedkommende overgivet til de sociale myndigheder.

Det er politiets efterforskning på baggrund af mange henvendelser fra vidner, der har ført til anholdelserne af de to. I den forbindelse vil politiet gerne takke for de mange henvendelser.

Politiet har ikke flere kommentarer til sagen i øjeblikket.

Tricktyveri – Svebølle, Kalundborg.

Kl. 1600 var en 80-årig kvinde i Fakta i Høng for at handle. Da hun kom hjem blev kun kontaktet af to udenlandske kvinder, der spurgte om vej og viste et stykke papir. Hun opdagede efter kvinderne var gået, at hendes pung var væk. Der var ikke hævet på hendes dankort.

Anholdelse – Kalundborg.

Kl. 1701 anholdt politiet en 17-årig ung mand fra Høng, der sigtes for overtrædelse af lov om euf. stoffer. Politiet fandt ca. 100 gram hash, digitalvægt m.v. Den 17-årige blev løsladt senere på dagen. Sagen vil senere blive afgjort i retten.

Narkopåvirket bilist – Kalundborg.

Kl. 2107 anholdt politiet en 35-årig mand fra Kalundborg, der kørte i bil på Vedelsgade. han var påvirket af narkotika og fik derfor udtaget en blodprøve.

Kørekort havde han ikke, og da det var tredje gang,at politiet standsede ham inden for de sidste tre år, så beslaglagde politiet bilen, hvilket den 35-årige ikke var tilfreds med. Det er derfor nu op til en dommer at vurdere, om beslaglæggelsen er ok.

Tricktyveri – Snertinge, Kalundborg.

Kl. 1800 kom en 88-årig mand gående med sin rollator på Tværvej, hvor han blev kontaktet af en 25-30 årig mand, der på dansk spurgte om vej m.v. Senere opdagede forurettede, at hans pung var stjålet.

Indbrud i perioden
Højstedvej, Føllenslev
Havnsø Møllehøj, Føllenslev
Strandbakken, Kalundborg
Klosterparkvej, Kalundborg
Kystvejen, Kalundborg