Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Kalundborg Kommune i tidsrummet Jun 06, 2017 til Jun 13, 2017.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

Vold – Havnevej, Havnsø, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 2310 anmeldte en kvinde, at hendes 50-årige mand var blevet overfaldet af gæster hos naboen. Optakten var, at hun havde påtalt over for naboen, at nogle planter var blevet knækket/ødelagt i forbindelse med en fest hos naboen. Dette medførte et skænderi, hvorunder gæster fra naboen kom ind på anmelderens grund, hvor der opstod tumult, fordi indtrængningen blev optaget på en mobiltelefon af anmelderen. Telefonen blev slået ud af hendes hånd, hvorefter manden blev overfaldet med adskillige slag af et par mænd fra naboens fest. Politiet kørte til stedet og gennemså videooptagelsen, således at to mænd på 40 og 44 år fra Føllenslev kunne udpeges som gerningsmænd til volden mod den 50-årige. Begge gerningsmænd blev anholdt og sigtet for vold. Begge blev løsladt søndag formiddag efter afhøring til sagen, og de kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod dem s
kal afgøres.

Fodgænger sparkede bule i bil – Centervej, Høng – Kalundborg

Kl. 1449 anmeldte en 51-årig kvindelig bilist fra Høng, at hun under kørsel på Centervej var standset ved et fortov, hvor en mandlig fodgænger kom gående. Han medbragte en taske, som han lod køre hen over kølerhjelmen, da han passerede bilen, og sluttede af med at sparke på højre fordør, så der opstod en bule. Bilisten optog et foto af fodgængeren og fik ham senere identificeret, så politiet senere kunne sigte en 17-årig ung mand fra Ruds Vedby for hærværket på den 51-åriges bil.

Butikstyveri – Nytorv, Kalundborg

Kl. 1422 anmeldte personalet i en isenkræmmerforretning, at en mand, to kvinder og en dreng havde været i butikken, hvor de havde stjålet en grill, en blender og en foodprocessor til en samlet pris på ca. 8100 kr. Tyveriet var foregået kl. ca. 1350 og var blevet optaget på forretningens videoovervågning. Politiet kørte til butikken, hvor videoovervågningen blev gennemset. Manden blev straks genkendt, hvorefter politiet kørte til hans adresse i Ruds Vedby-området. Her traf politiet to kvinder på 25 og 47 år fra Ruds Vedby samt en dreng på 5 år. Kvinder blev nu også genkendt fra videoovervågningen og sigtet for tyveri af de stjålne effekter, som de afleverede til politiet i forbindelse med afhøringen. Manden var dog ikke til stede, men vil senere blive afhørt om sin rolle i sagen. Da barnet havde været med til butikstyveriet, besluttede politiet sig for at lave en socialrapport, som fremsendes til de sociale myndigheder. Når alle voksne mistænkte er afhørt, kan de forvente at høre nærmere i forbindelse med afgørelse i sagen.

Røverilignende forhold – Kalundborg.

Kl. 1821 blev anmeldt om et røverilignende forhold, idet en 16-årig dreng fra Slangerup og en jævnaldrende kammerat gik ad Klosterparkvej ad stisystemet, hvor de blev antastet af en udenlandsk udseende dreng, der ville have udleveret drengenes bærbare musikafspiller. Efter slag mod den 16-årige fik gerningsmanden udleveret musikafspilleren. Der er ikke noget signalement af gerningsmanden.

Politiet vil gerne tale med vidner til episoden. Ring på 114.

Narkopåvirket bilist – Kalundborg.

Kl. 0005 anholdt politiet en 25-årig mand fra Gørlev, der blev standset på Klosterparkvej. Han var påvirket narkotika og fik udtaget en blodprøve. Bilen var forsynet med nummerplader, der burde sidde på en anden bil og endelig var han frakendt førerretten. Det blev til en række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

Anholdelse – Vold / knivstikkeri – Kløverstien, Holbæk

Kl. 1523 modtog politiet via alarm 112 en melding om et overfald, hvor en kvæstet mand var fundet i en trappeopgang. Ambulancepersonale og politiet kørte hurtigt til området, hvor en 57-årig mand fra Jyderup blev fundet med kvæstelser på arme og kroppen med et større blodtab som følge heraf. Han blev i kritisk tilstand bragt til Holbæk sygehus, hvor han blev indlagt til fornøden behandling. Politiet fandt frem til en anden opgang, hvor der hos en 82-årig mand fra Holbæk også var blodspor. I hans lejlighed fandt politiet en blodig køkkenkniv, hvorefter politiet anholdt den 82-årige som mistænkt for overfald på det 57-årige offer. Ved en foreløbig efterforskning af sagen viste det sig, at den 57-årige i spirituspåvirket tilstand havde henvendt sig hos den 82-årige i hans lejlighed. De var kommet i klammeri inde i lejligheden, hvorefter den 82-årige tilsyneladende havde stukket den 57-årige med køkkenkniven. Den 82-årige har overnattet i et arresthus, idet politiets jurister fredag vil afgøre, om han skal fremstilles i grundlovsforhør. Det 57-årige offer er meldt uden for livsfare og skal afhøres nærmere for at få klarlagt de nærmere omstændigheder i sagen.

Indbrud i perioden
Tjørnhøjsvej, Gørlev